Kako je Jelena Karleuša isprozivala Barbaru Bobak u "Zvezdama Granda": Bilo je cijukavo!

20.01.2024

13:00

0

Nije bila zadovoljna svojim učešćem

Kako je Jelena Karleuša isprozivala Barbaru Bobak u "Zvezdama Granda": Bilo je cijukavo!
Barbara Bobak i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša dugo je bila članica žirija u "Zvezdama Granda", takmičenju u kojem se tokom 2020. i 2021. godine pojavila i Barbara Bobak.

Mlada pevačica u jednom krugu je na scenu izašla u crnoj koži od glave do pete i otpevala pesmu Alegro Benda "Živim za to".

Imala je veliku tremu, a Marija Šerifović ju je pohvalila za pevanje, što nije bio slučaj kod "male od skandala".

Printscreen/Dailymotion/Estradno nebo
Barbara Bobak

 

- Barbara, bilo je onako cijukavo, nekako amaterski. Ti gluva nisi, ali mjaukasto je pevanje. Bravo za stajling, frizuru, čizmice, to je sve top. Mislim da ti i biraš pesme koje su mjau nekako, to je tvoj fazon - rekla je Jelena.

Printscreen/Dailymotion/Estradno nebo
Barbara Bobak

 

Bobakova nije bila zadovoljna svojim učešćem u ovom takmičenju, pa je jednom prilikom govorila o tome.

 

 

- To nisam bila ja, sve je nekako bilo brzinski, jer desila se korona i takmičenje se promenilo. Došli su izazivači sa strane i upadalo se direktno u treći krug i to mi je bilo interesantno. Nisam imala preterane ambicije iskreno jer nisam takmičarski tip, ali sam htela da se pojavim da vidim kako je i šta se dešava. Sve je meni to bilo super kao neka ekskurzija dok nisam stala na binu - rekla je Barbara.

- Nisam tremaroš, nikad nisam imala tremu, ali u tom momentu kad sam izašla na scenu nisam videla ni žiri, ništa… Ne znam šta se desilo, valjda taj neki momenat realizacije kad me snima kamera je bio uf.. Bilo je samo šta izađe iz mene, izađe i izašla je katastrofa. Bila sam u fazonu samo da ne budem u falšu da se toliko ne obrukam i nisam. I to je sve što sam dala od sebe tu - dodala je pevačica za medije.

ATAImages/ A.A.
Darko Lazić i Barbara Bobak

 

Ona je nešto kasnije uplovila u vezu sa Darkom Lazićem, koji joj je, kako je rekla posle njihovog raskida, dosta pomogao u karijeri. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike