Đorđa Davida pustili iz Makedonije posle udesa: Roker se vraća u Srbiju, doneo važnu odluku za sutra

26.01.2024

10:32

0

Kod njega je bila i nevenčana supruga Ana Mirčetić

Đorđa Davida pustili iz Makedonije posle udesa: Roker se vraća u Srbiju, doneo važnu odluku za sutra
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Đorđe David vraća se iz Makedonije u Srbiju posle saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao na auto-putu, te usmrtio ženu koja se tuda šetala.

Tokom ispitivanja policije o nemilom događaju on je morao da se zadrži u susednoj drži, a sada je najavio konferenciju za novinare za sutra gde će ispričati sve o tom slučaju.

Kako je najpre objavljeno, došlo je do sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

Tužilaštvo je, zatim, objavilo, da se nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih tablica izašla je iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil 'Opel insignia' srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula.

Printscreen/Instagram/djordje_david
Đorđe David

 

Naložena je obdukciju stradale žene, ali i ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama. U saopštenju je, takođe, navedeno da su prikupljeni svi materijalni dokazi koji će se naći na sudu posle veštačenja i time se utvrdio uzork saovraćajke.

Podsetimo, Đorđe David bio je negativan na alko test koji mu je urađen, a kasnije je i sam ispričao neke detalje posle udesa.

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - ispričao je nedavno roker, koji je u tom trenutku morao još da ostane u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru.

Printscreen „Paparaco lov"
Đorđe David sa ženom

 

On je rekao i da nije ostao u pritvoru, jer "ne snosi krivicu", a ubrzo je u Makedoniju došla i njegova nevenčana supruga Ana kako bi mu pružila podršku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike