Megan Markl i princ Hari otišli na Jamajku: Javnost im zamerila da su bezosećajni, prozivke pljušte! (FOTO)

25.01.2024

00:11

0

U ovom terenutku je trebalo da budu na drugom mestu

Megan Markl i princ Hari otišli na Jamajku: Javnost im zamerila da su bezosećajni, prozivke pljušte! (FOTO)
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Megan Markl i princ Hari mnoge su iznenadili pojavivši se u Kingstonu (Jamajka), na premijeri filma „Bob Marley: One Love", koji će od 14. februara biti prikazivan i u drugim stranim bioskopima. Oni su se sve vreme držali za ruke, osmehivali se okupljenim medijima, ali ne sluteći kakva ih drama van velikog platna tek čeka.

Javnost im je, naime, mnogo zamerila što su otišli na crveni tepih, a ne kraljevskoj porodici u posetu dok pojedini članovi iste imaju zdravstvenih problema. Ketrin, princeza od Velsa, se trenutno oporavlja od operacije abdomena, a kralj Čarls III čeka lečenje koje je zatražio zbog uvećane prostate.

- Dakle, Megan Markl i princ Hari im ne mogu u posetu ili ne brinu uopšte za njih, ali idu na Jamajku da gledaju film. U čemu je razlika? Crveni tepih, naravno - navodi se na nekadašnjem Tviteru, gde se ubrzo pokrenula i lavina komentara.

- Problem je što svuda idu na crveni tepih, a porodicu nikad ne posećuju. Njima je lakše nego kraljevskoj porodici, jer koji bi narod plaćao njihov put? Više ima smisla da Megan i Hari odu... Ali oni to nikada ne rade - tvrdi drugi korisnik mreže „X".

- Da je drugačija situacija, ništa ne bi bilo sporno. Ovako, dok se njemu (Hariju) otac sprema za odlazak pod nož, a i Jamajka i dalje razmišlja o odbacivanju monarhije, ispadaju bezosećajni - smatra kraljevski ekspert Fil Dampier, piše „Daily mail".

Iz ovog razloga, pohvale i oduševljenje parom brzo je palo u vodu.

Drama oko Megan i Harija ne jenjava, Twitter screenshot / RNN_RoyalNews
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike