Megan Markl je jednom ovo kupila Elizabeti II za Božić: Tek da čujete kakvu je reakciju izazvala!

23.12.2023

19:20

0

Te godine, po protokolu, nije trebalo ni da slavi s kraljevskom porodicom...

Megan Markl je jednom ovo kupila Elizabeti II za Božić: Tek da čujete kakvu je reakciju izazvala!
Megan Markl - Copyright Profimedia

Pokojna kraljica Elizabeta II svojevremeno je organizovala gala slavlja u Sandringemu za Božić, a članovi kraljevske porodice imali bi zadatak da jedni drugima poklanjaju smešne poklone.

Još uvek nije poznato ko je tačno započeo tu tradiciju šala, a 2017. i Megan Markl morala je da osmisli nešto što će nekome da izmami širok osmeh na lice.

Tada, inače, ona po protokolu nije trebalo da uopšte bude prisutna, kako je bila tek verenica princa Harija. Na pomenute zabave generalno su odlazili samo parovi koji su u braku, pa je kršenje pravila prilično bilo zapalo za oko izvesnom delu javnosti.

Kraljica Elizabeta II, Profimedia
 

Međutim, u njihova „četiri zida", sudeći sada po napisima tamošnjih medija, prošla je i bolje nego što se možda nadala da hoće. Ni manje, ni više, nego kraljici kupila je igračkicu - hrčka koji peva viseći s užeta, prenosi „Daily Star", a Elizabetu II to je bilo nasmejalo do suza. Insajder naglašava da je ona bila toliko oduševljena ovim malim znakom pažnje, jer bi „njeni voljeni korgiji mogli s njime super da se igraju".

- Može da im pravi društvo! - navodno je prokomentarisala, a psi su prilično brzo i rasparčali igračku, otimajući se oko nje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike