„Ona baš pojma nema..." Bruklin Bekam isprozivao ženu: Priznao od koga on krade ideje za romantiku u braku!

25.01.2024

07:45

0

Njoj to, kaže, ne bi pošlo za rukom ni da joj život zavisi od toga

„Ona baš pojma nema..." Bruklin Bekam isprozivao ženu: Priznao od koga on krade ideje za romantiku u braku!
Nikola Pelc i Bruklin Bekam - Copyright Profimedia

Što se tiče romantičnih gestova, Bruklin Bekam razne ideje je „pokupio" od oca Dejvida. Ono u čemu su se obojica najbolje pronašli svakako je pripremanje jela, uz pomoć kojih onda svoje izabranice bez izuzetka obore sa nogu.

Međutim, dok se stariji Bekam nikada nije požalio na to kako se Viktorija, za razliku od njega, snalazi u kuhinji, mlađi nije prezao od toga da javno prizna da je Nikola Pelc „očajna kuvarica, koja ništa ne bi mogla da pripremi ni da joj život od toga zavisi".

Otkrivajući neke svoje trikove na tom polju na društvenim mrežama, on je naglasio kako mu je, opet, otac ogromna inspiracija, te da mu nimalo ne pada teško da on bude taj „kom je mesto za šporetom".

- Ova pasta, na primer, odlična je za dejt. Spremao sam je i za nas u nekoliko navrata. I ženu sam naučio kako da je pripremi - pohvalio se bio on, koji je nedavno u intervjuu za „Sunday Times" ispričao kako su prvo što je naučio da sprema bile instant nudle.

Na čas kulinarstva, pak, nikad nije otišao.

Nikola Pelc i Bruklin Bekam, Profimedia
 

- Još to nisam uradio, ali mi jeste velika pasija; imao sam sreće da se sretnem s raznim kuvarima, dobrim za različite kuhinje i da od njih mnogo šta naučim - prisetio se bio tada.

Prethodno, podsetimo, Bruklin se bavio fotografijom. U oblasti mode i dizajna, šuškalo se, prilično se loše snašao, a kada je pokušao da započne karijeru fubalera po ugledu na svog tatu, nije uspeo da dobije stipendiju i ostane u Arsenalovom timu mladih 2015. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike