Veliki blam Bruklina Bekama u tatinim skupim kolima! Prolazici nisu mogli da veruju šta vide (FOTO)

10.08.2022

15:55

1

Naslednik nije znao kako da izađe iz „besne mašine", vredne 330.000 evra

Veliki blam Bruklina Bekama u tatinim skupim kolima! Prolazici nisu mogli da veruju šta vide (FOTO)
Bruklin Bekam - Copyright Profimedia

Strani paparaco fotografi su „upecali" Bruklina, sina Dejvida Bekama, pošto je od poznatog tate pozajmio Meklarena 765LT, vrednog 330.000 evra. Fotografije, međutim, nisu obišle svet samo zato što je atraktivni mladić iz poznate porodice seo za volan „besnog" četvorotočkaša, za mnoge i nedostižnog.

Posebnu pažnju je, naime, privuklo to što mlađi Bekam - ne zna kako da izađe iz ovog svakako luksuznog, ali i veoma niskog automobila, kojem se vrata još i podižu uvis. Kako „The Sun" napominje, u pitanju je jedan od 765 proizvedenih modela na svetu, koji naprosto „traži" iskusne vozače.

Bruklin to, reklo bi se, nije.

Najpre je pokušao da se izvuče iz ove „zveri" s telefonom i pićem. Zatim, odustao je od toga i oslobodio ruke, ali opet mu je trebalo baš dosta vremena da ustane. Prema tamošnjim napisima, uspeo je da privuče dosta pažnje okoline, a osoba koja ga je fotografisala u Los Anđelesu se tek bila zabavila.

Dok ne stekne još malo iskustva - nije baš da će patiti. Ipak, Dejvid je njemu i njegovoj novopečenoj supruzi kupio vintidž Jaguara od, navodno, 400.000 evra i koji je sada preuređen, pa „ide na struju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike