Isplivali novi detalji nesreće u kojoj je poginuo Dejan Mitrović: Evo šta se zapravo desilo

24.01.2024

11:08

0

Iza sebe je ostavio dvoje dece

Isplivali novi detalji nesreće u kojoj je poginuo Dejan Mitrović: Evo šta se zapravo desilo
Dejan Mitrović - Copyright Instagram screenshot / dejanmit_987

Član benda "Kraljevi violina", Dejan Mitrović, poginuo je u ponedeljak uveče na Obrenovačkom putu nakon što je jedna žena uletela u suprotnu traku. 

- Gospođi što je prešla u njegovu traku je zapravo ispao telefon u kolima i ona se sagla da ga pronađe, tako je skrenula i direktno udarila u Dejanov auto - ispričala je Dejanova koleginica. 

Muzičar je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece, a kolege ga pamte po najlepšem. 

Instagram_dejanmit_987
 

- Ima ženu i dvoje dece koje je ostavio iza sebe. Mnogo mi je žao što se ovo dogodilo, ne mogu da dođem k’ sebi. Znamo se dugo, sarađivali smo, zajedno smo odradili mnoge svirke. Bili smo u sjajnim odnosima! Uvek je bio divan kolega, ma niko nikada nije imao lošu reč da kaže za njega, bar koliko ja znam. Jedan korektan i kulturan muzičar, tako ga pamtim. Svaka saradnja nam je bila izuzetno lepa - dodala je ona za Grand

Podsetimo, prethodno se oglasila pevačica Marina Bogdanović koja je godinama sarađivala sa Dejanom.

- Dejan je bio kolega koji je uveseljavao i nas pevače i muzičare, ali i ljude koje smo mi zajedno došli da uveseljavamo. To se vidi i po brojnim snimcima da je bio izuzetno duhovit i omiljen među nama, a i kod ljudi gde smo nastupali. Imao je ženu i decu, i nek Bog da snage njegovim najbližima da prebole ovaj stravičan gubitak - rekla je Marina vidno uznemirena.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike