"Što bih se plašila Konstrakte?": Zorja Pajić otkrila zašto se opet prijavila na "Pesmu za Evroviziju", na jedno ostala misteriozna

22.12.2023

16:16

0

Priznala da očekuje da će se dobro zabaviti

"Što bih se plašila Konstrakte?": Zorja Pajić otkrila zašto se opet prijavila na "Pesmu za Evroviziju", na jedno ostala misteriozna
Konstrakta i Zorja Pajić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Festival "Pesma za Evroviziju '24" biće održana naredne godine, kada će Srbija izabrati svog predstavnika na "Evroviziji" koja će se desiti u Malmeu u Švedskoj. 

Proteklog dana je objavljen spisak učesnika i 28 kompozicija koje će se takmičiti, a među njima je i Zorja Pajić, koja je na ovom takmičenju važila za favorita pre dve godine. 

Za 24sedam ona je otkrila razlog zašto je odlučila da se ponovo prijavi.

ATAImages/G. G.
Zorja Pajić

- Želja je možda izazvana i konstantnim pritiskom publike. Srećna sam zbog toga, imponuje mi i hvala im. Radujem se "Pesmi za Evroviziju '24", biće zabavno - kazala je pevačica.

Kada se Zorja Pajić takmičila, na tom festivalu je preko noći Konstrakta postala favorit mnogih, odnela pobedu, pa na kraju završila na petom mestu na Evroviziji, što je jedan od najboljih plasmana koje je Srbija imala. 

Kako su tada bile jedna drugoj konkurencija, interesovalo nas je da li Zorju plaši to što je Konstrakta i ove godine u takmičenju sa njom.

Antonio Ahel/ATAImages
Ana Đurić Konstrakta

- Naravno da me ne plaši, zašto bi? Konstrakta ima divnu energiju i uvek volim da se družim sa njom - kratka je bila Zorja. 

O pesmi koju priprema, ipak, ništa nije želela da kaže.

- O pesmi još uvek ne želim da govorim, neka ostane misterija - zaključila je pevačica za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike