Selma Bajrami pokušala da uđe u Srbiju posle afere "dvoglavi orao": Pevačica zadržana na aerodromu!

22.01.2024

14:47

0

Sve se odigralo danas

Selma Bajrami pokušala da uđe u Srbiju posle afere "dvoglavi orao": Pevačica zadržana na aerodromu!
Selma Bajrami - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Selma Bajrami posle skandala kada je pokazivala dvoglavog orla, pokušala je danas da uđe u Srbiju, ali bezuspešno.

Kako prenose mediji, pevačica koja je najveći deo karijere izgradila upravo u našoj zemlji, sprečena je da uđe u Srbiju i zadržana je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", prenosi Alo.

 

 

Ona je izgubila poverenje brojnih fanova u Srbiji, a posle skandala na privatnom slavlju dodatno se pravdala i pogoršala situaciju.

Ovaj slučaj komentarisao je i Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Srbije zadužen za spoljnu politiku i bezbednost i ministar spoljnih poslova. On je odgovorio ima li razloga da se Bajrami zabrani ulazak u Srbiju, kao što je to slučaj sa Jadranka Barjaktarović.

- Mislim da ima razloga za to, kao i za još neke, ali to je nadležnost MUP-a i bezbednosnih službi.

Ona je čak kasnije tvrdila da joj je Ognjen Amidžić smestio aferu, okrvljujući druge za svoj nastup gde je želela očigledno da se dodvori Albancima.

Foto: Printscreen/Youtube/FACE HD TV
Selma Bajrami

 

- Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike