„Prevario sam je hiljadu puta!" Era je pokojnu Ljupku najviše voleo, ali joj nije bio veran: Evo kako je ona na to gledala!

20.01.2024

15:30

0

U braku su ostali i nešto više od četiri decenije, sve do njene smrti

„Prevario sam je hiljadu puta!" Era je pokojnu Ljupku najviše voleo, ali joj nije bio veran: Evo kako je ona na to gledala!
Era Ojdanić - Copyright ATAImages/M. M.

Era Ojdanić, koji je nedavno mnoge iznenadio pošto je rekao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, ponovo je sve ostavio bez reči ispričavši da pokojnoj supruzi Ljupki nije baš bio veran. Prema njegovim rečima, naime, prevario ju je hiljadu puta, ali „ona je imala razumevanja za sve jer je znala s kim je ušla u brak".

– Ona je i dalje tu i biće dok sam ja živ. Ona je među nama i sa nama i za Badnje veče, za krsne slave... Život ide dalje, mora da se živi – počeo je Era, piše „Grand onlajn", a pevač je potom priznao kako jeste bio ženskaroš, ali da je od svih žena najviše voleo Ljupku.

Ona ga je, kaže, najbolje razumela.

„U jedno je uvek bila sigurna!"

Era Ojdanić, Printscreen „Amidži šou"
 

- Istina živa. Ona je bila takva lafica, shvatila je na vreme kakav je moj posao. Bila je harmonikašica kad sam je oženio i znala je moj posao, da moram da budem izložen lepim ženama i devojkama, ljudima koji vole muziku i koji vole da popiju, ali je bila sigurna da je nikad ne bih izneverio i ostavio. Prevario sam je hiljadu puta, ali nikad izneverio – istakao je on.

Podsetimo, Ljupka i Era Ojdanić venčali su se 1966. godine. Upoznali su se, prema ranijim napisima, na inicijativu njegovog oca Radisava. Kazao mu je da takvu priliku ne sme da propusti - objašnjavao je svojevremeno folker. Osnovali su i porodicu i ostali zajedno sve do njene smrti, 2009. godine.

Otad se više nije ženio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike