"Nemoj da se praviš lud": Era Ojdanić posle više od 10 godina gostovao kod Amidžića, pa otkrio zbog koje pevačice je ljut na njega

17.10.2023

22:48

0

Ovo mu nije zaboravio

"Nemoj da se praviš lud": Era Ojdanić posle više od 10 godina gostovao kod Amidžića, pa otkrio zbog koje pevačice je ljut na njega
Era Ojdanić - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Andrija Era Ojadanić je večeras posle duže od decenije gostovao u emisiji "Amidži Šou", a ovo je bila prilika da se on i voditelj Ognjen Amidžić pomire. 

Naime, Eri je zasmetalo jedno pitanje koje je tokom gostovanja dobila njegova koleginica. 

- Ti znaš da ti i ja nikad nismo imali sukob - rekao je Amidžić. 

- Ja sam na tebe ljut i ne znam da li ćemo večeras da se pomirimo, sve zavisi od gledaoca - odgovorio je Era, nakon čega je voditelj predložio da postave anketu. 

- Uvek sam te hvalio i objavljivao tvoje slike sa vašara. Čoveče, ti imaš 50 godina karijere, a izgledaš kao da imaš 38, 39 godina - nahvalio ga je Ognjen.

Era je potom objasnio o kome je reč i šta je tom prilikom zamerio Ognjenu. 

- Amidžiću prijatelju, vidiš da sam počeo da te kopiram, bacam nogu isto kao ti. Ima 10 ili 11 godina da me nisi pozvao u emisiju. Pozoveš pevačicu, moju dobru drugaricu iz Novog Sada, i kad krenete da me trpate nije mi dobro narednih nedelju dana, nemoj da se praviš lud - rekao je Era na šta su se svi u studiju nasmejali, pa je objasnio o kome je reč: 

- Daru Bubamaru koju ja inače obožavam si pitao koga sa scene ne može da gleda, a ona ko iz stopa: "Eru Ojdanića!". Ti si je navukao to da kaže, a ona samo servira. Kada je snimila prvu ploču "Košava sa Dunava" skakala mi je kao kengur po leđima i ja volim. 

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike