Srbi osvajaju Hrvatsku! Džabe zabrane, kad ih tamo publika voli: Peđa Jovanović zakazao i drugi koncert u Zagrebu!

12.01.2024

14:30

0

Prijovićka je upravo u Zagrebu oborila rekord

Srbi osvajaju Hrvatsku! Džabe zabrane, kad ih tamo publika voli: Peđa Jovanović zakazao i drugi koncert u Zagrebu!
Peđa Jovanović - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Poslednjih meseci Hrvatska sve žešće pokušava da zabrani srpskim pevačima nastupe u toj zemlji, ali očigledno da su oni sve poželjniji i da osvajaju tamošnju publiku.

Pevač Peđa Jovanović više i ne zakazuje po jedan koncert, pa je to slučaj i Hrvatskoj. Naime, za manje od mesec dana najavio je svoj drugi koncert u Zagrebu u dvorani Lisinski - 25. i 27. marta, te će ovim nastupima prvi put gostovati u komšiluku.

- Ponosan sam što ću u Zagrebu pevati i drugi dan. Hvala svima koji dolaze na moje koncerte! Jako me raduje što volite moje pesme, jer u svakoj mojoj pesmi je deo mene. Zahvalan sam Bogu što vas imam, dajete mi vetar u leđa. Publika je pevačima razlog radi kog postoje, a moja publika je zaista posebna i siguran sam da ćemo uživati u Lisinskom. Daću sve od sebe da to bude za pamćenje - rekao je Jovanović za Extra FM.

Milan Maricic/ATAImages
Peđa Jovanović u MTS dvorani

Podsetimo, Peđa je pre nekoliko meseci objavio album, a u MTS dvorani je održao čak osam koncerata. To je, očigledno, prepoznala i hrvatska publika koju je još jedan u nizu pevač osvojio bez obzira na to što sve češće dolazi do otkazivanja nastupa srpskoj estradi bez nekog obrazloženja.

Jedan slučaj završio i na sudu

Tako je nedavno i jedan slučaj u Puli završio na sudu, kada je koncerat otkazan u tom gradu i to Ani Bekuti, Draganu Kojiću Kebi, Zorani Mićanović i drugima. Tamošnji sudija Damir Rabar doneo je presudu u korist organizatora koncerta, firme „Cimar Production" koji je vodila protiv Grada, odnosno kompanije „Pula usluge i upravljanje". Svi oni trebalo je da se nađu kao gosti na koncertu Duška Kuliša, ali se to nije dogodilo.

Freepik/Antonio Ahel/ATA Images
I njima su otkazali nastupe u Hrvatskoj: Lukas, JK i Džinović

 

Posle toga, koncerti su otkazani i Harisu Džinoviću, Jeleni Karleuši, Aci Lukasu, Saši Kovačeviću, Gogi Sekulić i drugima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike