Sofija Vergara ne uspeva da proda kuću u kojoj je živela sa Džoom Manganijelom: Spustila cenu, evo koliko miliona sada traži (FOTO)

19.01.2024

20:50

0

Glumica je do sada nekoliko puta stavljala kuću na prodaju

Sofija Vergara ne uspeva da proda kuću u kojoj je živela sa Džoom Manganijelom: Spustila cenu, evo koliko miliona sada traži (FOTO)
Sofija Vergara - Copyright Profimedia

Sofija Vergara već neko vreme pokušava da proda svoju vilu na Beverli Hilsu, u kojoj je živela sa bivšim mužem Džoom Manganijelom. Međutim, to joj nikako ne ide od ruke. 

Za ovo zdanje, veličine 11.300 kvadratnih metara, prvenstveno je tražila 19,6 miliona dolara, da bi spustila na 18, pa na 15,9. Međutim, niko nije bio zainteresovan da je kupi, pa je sada odlučila još jednom da je oglasi, te sada potražuje nešto više od 13,9 miliona dolara. 

Vila je izgrađena u toskanskom stilu, ima sedam spavaćih soba i 11 kupatila i u potpunosti je renovirana. 

Bež i krem boja prostiru se kroz celu kuću, a u dnevnoj sobi se nalaze prozori od poda do plafona, sa pogledom na dvorište. 

Kuhinja je renovirana tako da bude što otvorenija, sa velikim "ostrvom" i delom za ručavanje. Ona poseduje i kućni bar, tako da su zabave tu zagarantovane. 

U vili se nalazi i kućni bioskop sa 10 sedišta, vinski podrum, teretana i sauna. 

Napolju je, očekivano, veliki bazen, a celo dvorište je okruženo zelenilom zbog privatnosti. 

Profimedia
Džo Manganijelo i Sofija Vergara

Sofija je kuću kupila 2014. godine za 10,6 miliona dolara, a kako je u nju mnogo uložila, nada se da će ipak od nje nešto zaraditi. 

Podsetimo, Džo i Sofija su se razveli na leto prošle godine, pa nije iznenađenje što već od tada ona pokušava da proda kuću, koja je zasigurno previše podseća na njega i njihov brak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike