Sofija Vergara prodaje prelepu vilu posle razvoda: U ovom luksuzu od 20 miliona $ je živela sa Džoom (FOTO)

30.08.2023

11:21

0

Kuća na Beverli Hilsu ima 11 kupatila

Sofija Vergara prodaje prelepu vilu posle razvoda: U ovom luksuzu od 20 miliona $ je živela sa Džoom (FOTO)
Sofija Vergara - Copyright Profimedia

Glumica Sofija Vergara odlučila je da proda svoju luksuznu vilu u Los Anđelesu, posle razvoda od glumca Džoa Manganijela.

Velelepno imanje na Beverli Hilsu glumica je oglasila za 19,6 miliona dolara, a nekretnina odiše mediteranskim stilom. Ona je kuću već nekoliko puta oglašavala za prodaju, ali je sada odlučna u tome nakon dešavanja u privatnom životu. 

Sofija svakako više ne živi u vili u kojoj je bila sa suprugom, a sada strani mediji prenose da je snizila cenu čak dva miliona dolara.

Skoro renovirana

Ova nekretnina nekadašnjeg bračnog para ima više od 1.000 kvadratnih metara, a sazidana je je 2006. godine. Međutim, skoro je renovirana i sada je spremna odmah za useljenje. Enterijer ove prelepe kuće sredila je dizajnerka Dženifer Bevan, a pomagala joj je i sama Vergara.

 

Luksuzna kuća ima sedam spavaćih soba, 11 kupatila, bioskop, teretanu i vinski podrum, dok je prednost i to što dnevni boravak ima prozore od poda do plafona, koji gledaju na dvorište, dok se u radnoj sobi nalazi kamin.

I bazen i spa centar

Kao i svaka vila, i ova Sofijina ima prelepo dvorište sa zelenilom u kom se nalazi bazen, a tu je i spa centar. U vrtu postoji i veliki prostor za sedenje i deo za roštiljanje.

Instagram printscreen/sofiavergara
 

Podsetimo, Sofija i Džo odlučili su da se razvedu posle sedam godina braka. Par se oglasio tim povodom. 

- Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike