Aleksandar Radojičić o ćerki: Mislim da će joj pubertet pomoći oko buntovničkog stava

18.01.2024

18:46

0

Njihov odnos bazira se na poverenju

Aleksandar Radojičić o ćerki: Mislim da će joj pubertet pomoći oko buntovničkog stava
Copyright ATAImages/ A.A.

Glumac Aleksandar Radojičić ima jednaestogodišnju ćerku Aju, a slobodno vreme najčešće provodi sa njom, o čemu i svedoče njegove objave na društvenim mrežama. 

Kako je reč o pubertetskom periodu, glumac se osvrnuo na ono što ga čeka u narednim godinama.

 

 

- To je period kada te sve zanima, kada ulaziš u pubertet, pa ćemo da vidimo šta će da se desi. Ne strahujem od tog perioda, svi smo mi to prošli, svestan sam toga i trudiću se da imam što više razumevanje, pogotovo što je devojčica. Ima takav karakter, da mislim da će joj pubertet pomoći oko buntovničkog stava. Podržavam je u tome - kaže Radojičić.

Aleksandar smatra da nije strog, ali da je pravičan otac. 

- Tata je tu da prihvati i istrpi. I strog sam i popustljiv, moram da budem i jedno i drugo. Imamo taj odnos da sve može, onda kada tata kaže da ne može, onda se ne postavlja pitanje zašto ne može. To je neko poverenje.

ATAImages/A. H.
 

Glumac je dodao da ne postoji uloga zbog koje se kaje, kao i da ne razmišlja previše unapred kada je reč o novim ulogama. 

- Ne priželjkujem uloge, samo različite i izazovne, ne konkretne, jer tako možeš da se razočaraš što nisi dobio neke uloge. Sve ima svoje, sve ima svoje vreme, uloga koja mi nije došla, nije trebala da dođe, a ona koja dođe iznenadiću se i biće mi uzbudljivo to što radim, a ako nešto baš želim da radim onda ću se potruditi da ja to napravim, jer teško da će neko da te pozove i da se pogodi ono što bi želeo da igraš - rekao je on, pa dodao: 

- Apsolutno verujem u sreću i slučajnost, zato i kažem svaka uloga koja mi je došla, drago mi je što je bila tu, tako da kao da sam je priželjkivao.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike