Skinuli se poznati muškarci! Žene lude za njihovim fotografijama: Izvajani mišići - kao da ne izlaze iz teretane! (FOTO)

03.08.2022

15:15

0

Za damama sa scene i oni su rešili da pokažu kako se provode, pa izmame brojne simpatije

Skinuli se poznati muškarci! Žene lude za njihovim fotografijama: Izvajani mišići - kao da ne izlaze iz teretane! (FOTO)
estrada - Copyright 24sedam/Goran Sivački/ProfimediaAntonio Ahel/ATA Images

Pevačice, glumice, blogerke, svakako su podigle veliku prašinu fotografišući se u kupaćim kostimima na plažama koje trenutno obilaze. Sezona odmora je u punom jeku pa su, po svemu sudeći, poznati muškarci rešili „da im ukradu slavu" - izazovnim prizorima sa svojih letovanja.

Saša Kovačević, Aleksandar Milić Mili, Žarko Madžić, gotovo da nema onoga koji nije pokazao svoje mišiće, na šta nežniji pol nije mogao a da ne odreaguje.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

 

I pevač Darko Lazić, koji je dugo kuburio s kilogramima, očito je veoma zadovoljan sadašnjom figurom. Ispozirao je izlazeći iz vode, pa pobrao veliki broj komplimenata na račun svog izgleda, a sve to možete pogledati u galeriji koja sledi.

Glumac Miloš Biković se s poznatom ekipom - Radojičićem, Savićem, Kuzmanovićem, takođe povinovao trendu, s jednog odbojkaškog terena na pesku.

 

 

 

I dok odmaraju - oni pronalaze vremena za vežbanje, pa i ne čudi što broj komplimenata na društvenim mrežama samo raste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike