Reč komšija Aleksandra Radojičića, posle vesti da je glumac raskinuo sa manekenkom: I živeli su zajedno, on očigledno nema sreće u ljubavi

03.11.2023

14:11

0

Niko ne zna šta je moglo da pođe po zlu

Reč komšija Aleksandra Radojičića, posle vesti da je glumac raskinuo sa manekenkom: I živeli su zajedno, on očigledno nema sreće u ljubavi
Aleksandar Radojičić - Copyright ATAImages/A. H.

Mnogi su bili oni koji su se veoma iznenadili pošto je poput bombe odjeknula vest da su manekenka Dunja Radičević i glumac Aleksandar Radojičić posle četiri godine ljubavi stavili tačku na svoju vezu. Dvojac je zajedničke fotografije potom uklonio s društvenih mreža, a ni Radojičićev komšiluk ništa manje zatečen nije bio po ovom pitanju.

- Aca i Dunja raskinuli? Kada? Čini mi se da sam ih skoro video zajedno, ali očigledno nisam. Ona je živela tu kod njega, tu smo ih viđali stalno. Divan su par bili, ne znam šta je moglo da pođe po zlu. Oboje su tople naravi. Baš ste me iznenadili - kazao je za jedne medije izvesni stariji gospodin.

 

 

Ćerka koja je bila tada s njim, sa druge strane, Aleksandra obično sa njegovom naslednicom sreće u obližnjem parku.

„Njihov život, njihova stvar..."

- Njegova ćerka je sličnog godišta kao moja pa se igraju u parku kada ona dođe kod njega, mada iz njegove priče sam zaključila da on češće ide u Novi Sad gde malena živi sa majkom. Jako je brižan otac i divan čovek, o glumi mu ne mogu suditi jer se ne razumem. Dunju sam viđala, ali eto. Njihov život, njihova stvar. Delovali su zaista kao da će svakog trenutka otići pred oltar - prokomentarisala je ona.

Devojke koje su potom govorile za medije nisu krile ni svoje simpatije prema glumcu.

- Vidi se da je sportski tip, kada je izašao film „Montevideo" mi smo jurile da se slikamo sa njim, iako tada nije živeo ovde. Svi ga hvale u kraju ko je pričao sa njim. Čak kažu da je previše vaspitan za ovo današnje vreme - rekla je jedna, dok je druga nastavila rečima:

 

 

- Nema sreće u ljubavi, očigledno. Sećam se one priče i suđenja sa majkom njegove ćerke, pa posle druge devojke. Možda posle svega što je prošao ima problem da se veže na duge staze. Deluje kao dobar dečko i kul momak, ali eto.

U blizini njegovog doma, jedna gospođa je kazala:

 

 

- Stalno žuri jer puno radi. Jako je brižan otac, to mu niko ne može poreći. Stalno priča o ćerki, zove je non-stop.

Inače, na Instagramu Aleksandra Radojičića često se može videti da dosta vremena provodi s mezimicom, ali i još jednim dečakom.

- To je dete njegove bivše žene. Njegov tata je preminuo i Aleksandar ga sada stalno vodi sa sobom i svojom naslednicom. U početku sam mislio da je to sin nekog njegovog, sestre ili brata, ali onda mi je sin ispričao celu priču. Mislim da je to dovoljno da shvatite o kakvom čoveku se radi i koliko mu srce kuca u grudima - rekao je onda čovek nepoznat javnosti medijima.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike