Melani Grifit uhvaćena na plaži u 67. godini: Glumica koja je nekada važila za najlepšu holivudsku zvezdu danas neprepoznatljiva (FOTO)

18.01.2024

07:45

0

Uspela je da sačuva vitku figuru

Melani Grifit uhvaćena na plaži u 67. godini: Glumica koja je nekada važila za najlepšu holivudsku zvezdu danas neprepoznatljiva (FOTO)
Copyright Profimedia

Melani Grifit svojevremeno je važila za veliku nadu Holivuda, kao i za jednu od najlepših glumica osamdesetih. Međutim, oko svoje tridesete godine Melani je počela sve češće da posećuje plasične hirurge. 

Ona danas ima 67 godina i nedavno je viđena na jednoj plaži, a posledice zatezanja su očigledne. 

Previše botoksa i promenjen lični opis uticao je na to da glumica izgubi svoju prirodnu lepotu, ali i brojne angažmane. Osim toga, imala je probleme sa alkoholom, a borila se i sa rakom kože, što je dodatno uticalo na njen izgled. Zbog fotografija na kojima je u ranama i modricama, postala je tema tabloida dok su njeni skandali punili naslovnice. 

U međuvremenu su se neke stvari promenile, a Melani se posvetila porodici, ćerki Steli koju je dobila sa Antonijem Banderasom, Dakoti koju ima iz braka sa Donom Džonsonom i sinu Aleksanderu iz braka sa Stivenom Bauerom.

- Normalno sam funkcionisala kao majka. Nisam bila toliko pijana da sam ležala na podu. Možda u nekim trenucima nisam bila prisutna, ali trudila sam se da budem tu za svoju decu. Nisam shvatala kako izgledam dok o tome nije počelo da se priča. Toliko me je povredilo da sam otišla drugom doktoru i počela da rešavam sva sran*a koja mi je jedan doktor uradio. Na sreću, sada izgledam normalnije - rekla je Melani u jednom intervjuu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike