Više plastične nego prirodne: Zadrugarke se pohvalile šta su radile na sebi, spisak je dugačak!

29.03.2023

16:15

0

One su rešile da ispričaju sve, a imaju u planu i nove korekcije

Više plastične nego prirodne: Zadrugarke se pohvalile šta su radile na sebi, spisak je dugačak!
Zadrugarke - Copyright Printscreen Pink TV

Aktuelne zadrugarke bile su gošće Ognjena Amidžića, a svaka od njih je, valjda misleći da je to nešto čime i te kako treba da se hvale, ispričala šta je radila na sebi.

Tako se Aleksandra Nikolić pohvalila da je uradila samo grudi, tvrdeći da ništa više na sebi nije korigovala, dok je spisak Maje Marinković poduži.

Printscreen Pink TV
Aleksandra Nikolić

- Radila sam grudi i nos, bockalice su sve žene uradile. Kada je moj slučaj, meni su uvek estetske korekcije bile prenaglašene. Ostala je još zadnjica. Svaka žena mora da radi na psihičkoj i fizičkoj lepoti - rekla je Maja.

Printscreen Pink TV
Maja Marinković

Žana Omnia svakako prednjači u estetskim operacijama, iako smatra da i treningom neke stvari mogu da se postignu.

- Ja se slažem sa tobom, Ognjene, ono što jedan trening može da uradi, ne može plastični hirurg. Nemam ništa protiv estetskih korekcija, ko može, nek izvoli. Svako na svoj način. Imala sam dosta estetskih zahvata i i te kako ću imati. Posle nekih godina to ume da bude borba sa gravitacijom... Radila sam grudi, usta, kapke, masu nekih stvari - rekla je Žana.

Printscreen Pink TV
Žana Omnia

S druge strane, najmlađa među njima, Milica Veselinović, otkrila je da je operisala uši, tačnije samo jedno.

- Ja sam imala operaciju ušiju, to je jedina stvar koja mi se nije svidela, ali samo jedno uvo. Levo je bilo više, desno je bilo samo malo. Jedno je bilo klempavije jer sam kao beba spavala na jednoj strani, to će tako i ostati - rekla je Milica.

Printscreen Pink TV
Milica Veselinović

Na iznenađenje mnogih kojima deluje kao plastična lutka, Sanja Grujić tvrdi da je potpuno prirodna, a čak želi i da smanji usne, koje su "njene", a koje je, kako kaže, nasledila od oca.

Printscreen Pink TV
Sanja Grujić

- Ja sam prirodna potpuno. Radila bih, smanjila bih usne, to mi se ne sviđa, ali je genetski, na oca sam nasledila - rekla je Sanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike