„Zezali bismo se dok ne popadamo pod sto!" Đani o druženju s Ramadanovskim tik pred premijeru filma „Nedelja" (FOTO/VIDEO)

16.01.2024

22:24

0

Snimljen je po motivima iz života sada pokojnog Džeja

„Zezali bismo se dok ne popadamo pod sto!" Đani o druženju s Ramadanovskim tik pred premijeru filma „Nedelja" (FOTO/VIDEO)
Radiša Trajković Đani sa suprugom i ćerkom - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Radiša Trajković Đani je na premijeru filma o Džeju, koji nosi naziv „Nedelja", došao sa suprugom Slađanom i njihovom naslednicom Sofijom, nestrpljiv da pogleda ostvarenje o kom se već dugo priča i piše.

„Nedelja" je večeras, 16. januara, premijerno prikazana u jednom prestoničkom bioskopu, a u susret istoj, pevač se rado prisetio i raznih druženja s Ramadanovskim, za koga kaže da je bio pravi laf.

Đani sa ženom Slađom i ćerkom Sofijom, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Džeja pamtim kao jednog velikog boema i druga. Mnogo smo mi proveli zajedno, družeći se i „cirkajući" - počeo je Đani pred medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, pa dodao:

- Jedan laf u suštini. Mi smo se zezali po svadbama i gostovanjima dok ne popadamo ispod stola. Video sam trejler filma i deluje mi super. Kažu da će biti dosta akcije, jedva čekam da vidim - iskren je bio pevač.

Kako je još tekao razgovor s Trajkovićem, pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike