Komšiluk Miloša Bikovića progovorio o glumcu! Nisu propustili ni glasine da mu „nos para oblake"

16.01.2024

18:25

1

Nedavno se prvi put ostvario u ulozi oca i svoju sreću nije mogao da sakrije

Komšiluk Miloša Bikovića progovorio o glumcu! Nisu propustili ni glasine da mu „nos para oblake"
Miloš Biković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Osim svojim poslovnim dostignućima, Miloš Biković ovih dana ispunjava novinske stupce i time što je prvi put postao tata - glumac kog će publika biti u prilici da gleda i u idućoj sezoni „Belog lotosa" sa izabranicom Ivanom Malić dobio je sina i za njega onda nije bilo veće sreće.

Svoj 36. rođendan obeležio je snimkom na kom je u pocepanoj majici i u okviru kog poručuje kako mu je naslednik najveći blagoslov. Njegov komšiluk, s druge strane, o njemu mahom govori u superlativu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Svi smo ispratili „Južni vetar", a gledamo i ostala njegova ostvarenja. Ne zamara ga da nam prepričava anegdote sa snimanja, stvarno je super lik - rekao je jedan od komšija za „Kurir", dok se komšinica dotakla i šuškanja kako je Miloš jedan od onih kome „nos para oblake".

- Viđamo ga sve češće, mislim da je više u Beogradu nego u Rusiji. Često me ljudi pitaju zbog čega mi je drag, jer deluje kao da mu je glava u zvezdama, pa im pričam da je Miloš veoma prizeman i divan momak - istakla je ona za pomenute medije.

Drugi komšija, pak, dodaje kako je Biković neko ko se uvek svima kulturno javi i u lokal blizu stana na Novom Dorćolu gde živi često dolazi i s poslovnim partnerima.

- Biković je super lik, uvek nas pozdravi i sedne kod nas da popije piće. Ovde dolazi poslovno, nekada sa partnerima. Nekada se i fotografiše u našem lokalu. Ostavlja uvek bakšiš i jedan je veliki kavaljer. Imam smo reči hvale za njega - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike