Miloš Biković izveo ženu i sina iz porodilišta: Glumac došao sa nosiljkomza bebu, pa otišli kući na sporedan ulaz! (FOTO)

13.01.2024

17:24

0

Njih dvoje nisu želeli da se pojavljuju pred okupljenim pripadnicima medija

Miloš Biković izveo ženu i sina iz porodilišta: Glumac došao sa nosiljkomza bebu, pa otišli kući na sporedan ulaz! (FOTO)
Miloš Biković - Copyright 24sedam/V.M.

Miloš Biković izveo je suprugu Ivanu Malić i njihovog sina Vasilija iz porodilišta. On je negde posle 16 časova došao u kliniku sa nosiljkom u rukama za bebu, a nedugo potom su se Ivana i on, kroz garažu, sa sinom uputili u njihov porodični dom.

Za Miloša je posebno važno što njegov sin i supruga dolaze danas kući, s obzirom na to da je njemu rođendan, a svoj najlepši poklon je već dobio. 

- Rođendan nije ni počeo, a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam njega. Najveći blagoslov od svih - napisao je, između ostalog, Miloš sa proslave rođenja sina.

Ništa ne sme da fali

Ponosni tata se trudio da njegovoj supruzi i sinu ništa ne fali dok su u porodilištu, pa je i tokom jučerašnjeg dana dolazio u bolnicu sa kesama u rukama. 

Podsetimo, Vasilije je prvo dete Miloša Bikovića koji je imao buran ljubavni život, ali je pravu sreću pronašao kraj lepe Ivane.

24sedam/Katarina Mihajlović
Miloš Biković i Ivana Malić

Njih dvoje su krili da su se venčali, ali je ovu informaciju otkrio Bikovićev prijatelj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike