Majka Miloša Bikovića je prava dama! Glumcu je uvek bila ogromna podrška, a evo šta joj je on kupio od prvog honorara (FOTO)

11.01.2024

15:50

0

Ime joj je Marija i, kako je objasnio, pokloni joj nisu posebno važni

Majka Miloša Bikovića je prava dama! Glumcu je uvek bila ogromna podrška, a evo šta joj je on kupio od prvog honorara (FOTO)
Marija i Miloš Biković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miloš Biković je pre neki dan postao tata - sa Ivanom Malić dobio je sina, a prinovu u porodici proslavio je i s „klasićima" u jednom prestoničkom lokalu. Njegova majka Marija je, tako, sada baka mališana za kog se zbog „storija" Miloša Petrovića Trojpeca veruje da mu je ime Vasilije

Biković je dosad više puta isticao kako mu je porodica veliki oslonac, posebno majka koja je uvek verovala u njega i tu želju da se ostvari kao glumac, ali ga nije posebno u tome i hrabrila. 

Marija Biković, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Njoj moj uspjeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala – objasnio je svojevrenemo za ruski „Eskvajer" on, pa otkrio šta joj je kupio od prvog velikog honorara sa namerom da je na poseban način obraduje. 

- Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili, jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata (Milan) je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat (Mihailo) jeste - kazao je Miloš kom je otac, koji je 2006. preminuo, u životu često bio „figura koja nedostaje". 

- Najviše vremena sam proveo sa mamom iako sam se dosta rano osamostalio, to mi je neka karakterna osobina bila i kada sam bio dete, tako kažu, ja se toga ne sećam. Već sa tri godine sam imao svoju neku energiju, svoj neki put i svoju neku logiku. Otac je često bio na putu i radio je u inostranstvu, tako da tata je bio ta figura koja je stalno nedostajala. Naravno, mnogo veća je radost bila kada je tata tu - prokomentarisao je u „Balkanskom ulicom" jednom prilikom, pa nastavio o tome da li je razvod njegovih roditelja ostavio ikakve posledice:

Miloš Biković sa majkom Marijom, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mislim da ostavlja, to pisholozi mogu da kažu bolje i kompleksnije. Ali koliko sam čitao otac i majka su neophodni za razvoj zdrave psihe. Naravno, ne znači uvek ako su otac i majka zajedno da to garantuje zdravu psihu, moraju i oni da budu koliko toliko zdravi, a možda je nekad i razvod zdraviji za dete od eventualog nasilja. Ali, svakako ostavlja. Atak na porodicu je atak na psihu, u stvari ono što se u društvu dešava taj atak na uništavanje porodice je zapravo uništavanje budućih pojedinaca i psihičkog zdravlja celih naroda, celog čovečanstva.

Danas, izabranicu Ivanu s kojom se, prema detaljima intervjua Ivana Oklobistina, tajno venčao krajem protekle godine, Miloš Biković svakako zbraja u one koji su za njega „sidro". 

Ivana Malić i Miloš Biković, Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Za mene, Ivana i porodica znači sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima. U jednoj rečenici - izjavio je bio u „PopToku". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike