Komšinica otkrila potresne detalje o majci Lepe Brene: Bila je toliko bolesna, nije prepoznavala ćerku

13.01.2024

16:42

1

Naglasila je da je pevačica jedna od retkih koji su sačuvali novac

Komšinica otkrila potresne detalje o majci Lepe Brene: Bila je toliko bolesna, nije prepoznavala ćerku
Lepa Brena - Copyright A.A./ATAImages

Lepa Brena decenijama je na javnoj sceni, a mediji pišu i o članovima njene porodice. Pevačica je teško podnela smrt roditelja, a njena komšinica i prijateljica je bliže objasnila nešto o Breninoj povezanosti sa majkom.

- Ja je poznajem i njenu mamu Ifetu, bila je kod mene non-stop, stara, živela je sama tu pa je dolazila kod mene. Bila je simpatična i ja sam stalno sa njom bila. A Brenu poznajem i sestru Faketu i brata njenog i sve - počela je priču susetkinja iz Brčkog, odakle pevačica potiče.

- Pa bilo joj je teško, ali mama joj bila toliko bolesna da je nije maltene prepoznavala, kako sam čula, kako mi je doktorka iz Beograda rekla. Samo je mene spominjala jer sam bila najviše tu i govorila mi je: "Ti si mi treća ćerka" - dodala je komšinica, koja ceni i što se Brena nije rasipala tokom karijere - kaže komšinica.

ATAImages/Antonio Ahel
Lepa Brena

 

- Borila se i izborila se. Razmišljam često o njoj, ona je jedna od najboljih pevačica. Jedina koja je iskoristila to svoje sve što je i naumila, da bude pevačica. Ona je jedina, ja mislim, najpametnija od svih njih jer je sačuvala novac. Nije rasipala, sačuvala je i postala ovo sad što je postala - izjavila je kućna prijateljica, i dotakla se Bobe Živojinovića.

ATAImages/Antonio Ahel
Lepa Brena, Boba Živojinović

 

- Ona čuva svoj brak, a Boba je divan. Dolazili su ovde. Dolazili su i iz Granda jedno vreme kad je otac Abid umro, tada sam i ja išla tamo kod njih. I kad je Ifeta umrla morala sam i ja da budem tamo... - ispričala je komšinica koja kaže i da je Brena samo gledala svoja posla, pa je nisu zanimala neka pravila:

- Ali nije to nju interesovalo. Ona i dan danas, da je interesuje nešto ili neko ona, ne bi postala ovo što jeste. Gledala je sebe i kako njoj odgovara. Ona je isto kao i moja ćerka u gimnaziji dok je bila, završila je i muzičku i sve i počele su da pevaju, normalno i u školi zovu i nastupi i šta ja znam, tako je i ona u školi pevala.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike