Boba Živojinović ispričao kakva je Prija: Složile su se sve kockice...

07.12.2023

09:42

0

On je rekao da je pevačica čista i dobra duša

Boba Živojinović ispričao kakva je Prija: Složile su se sve kockice...
Aleksandra Prijović i Boba Živojinović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandra Prijović završila je sinoć sa pet spektakularnih koncerata u Areni Zagreb, a iako se Lepa Brena nekoliko puta oglasila o njenom uspehu, sada je to učinio i njen svekar Slobodan Boba Živojinović.

U intervjuu za hrvatske medije, gde je boravio u društvu svoje supruge, dotakao se odnosa sa snajom, pa je istakao da je ona "jedna predivna i emotivna osoba".

- Mislim da su se kod Aleksandre neke kockice spojile. Ona je jedna predivna i emotivna osoba. Aleksandra na svim nastupima zaplače. Zaplače jer to predstavlja koliko je ona čista i dobra i nije ni čudo što su svi ovi pevači došli da je podrže i da budu deo ovog velikog spektakla. To nije slučajno, a to je sve jedna predivna bajka i priča i neka traje što duže i bolje. Mi smo svi tu da podržimo našu decu i da budemo uvek uz njih - rekao je Živojinović u emisiji "Kod nas doma" na HTV-u.

Promo/Dragan Hamović
Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

 

Podsetimo, na poslednjem koncertu Priji je gost bila Maja Berović, koja se rado odazvala pozivu i odmah pristala da dođe u Zagreb, dok je na prethodnom zapevala sa Brenom i Jelenom Rozgom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike