Draganu Mirković ispratio sin Marko do scene u Tuzli: Podrška porodice u teškim trenucima (VIDEO)

13.01.2024

13:05

0

Publici se obratila posebnim rečima

Draganu Mirković ispratio sin Marko do scene u Tuzli: Podrška porodice u teškim trenucima (VIDEO)
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/M. M.

Koncert Dragane Mirković u Tuzli, kojim je zvanično otpočela turneju "Do poslednjeg daha" bio je nabijen emocijama od prvog do poslednjeg trenutka.

I dok je pevačica sa bine delila ljubav, radost, ali i suze sa publikom, ono što mnogi nisu videli bili su najemotivniji trenuci koji su se dešavali iza scene

Goran Jovanović
Dragana Mirković na sceni

 

Draganina porodica poslednjih nedelja prošla je težak period zbog smrti Tonijeve majke Marte, tako da je prvi koncert posle gubitka imao poseban emotivan značaj za njih.

Goran Jovanović
Dragana Mirković na sceni

 

Koliko su povezani u svakom trenutku pokazalo se još jednom kada je Dragani najveću podršku dao sin Marko koji je doputovao da bi bio uz majku, pa ju je i dopratio do scene.

- Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu - rekla je Dragana koju je publika dočekala ovacijama, a ona im uzvratila još jednim druženjem za nezaborav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike