„Husa je preko mene došao do uloge Džeja, a nije mi ni hvala rekao"? Baki B3 tvrdi: Sad mi ni na poruke ne odgovara!

12.01.2024

09:15

0

Denser jedva čeka da se sretnu, ne bi li ga u lice pitao - šta se dešava?

„Husa je preko mene došao do uloge Džeja, a nije mi ni hvala rekao"? Baki B3 tvrdi: Sad mi ni na poruke ne odgovara!
Andrija Đogani - Baki B3 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U susret premijeri filma „Nedelja" nastalom po motivima iz života sada pokojnog Džeja Ramadanovskog, Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3 ispričao je gostujući u jednoj emisiji kako je Husein Alijević Husa do glavne uloge u ovom ostvarenju došao tako što ga je „on spojio s kim je trebalo". Nekadašnji kolega sa dens scene, prema daljim tvrdnjama, na tome mu se nikada nije i zahvalio.

Na poruke mu, prema nadaljim navodima, ne odgovara i zato jedva čeka da se sretnu, ne bi li ga pitao šta se dešava.

Husein Alijević Husa, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dobio sam poziv od jednog svog prijatelja da se snima film o Džeju, „Nedelja". Kažem, dobro, šta i kako; pričali smo o tome mogu li i ja da se pojavim, ja sam rekao ne. Pošto sam ja isto imao sa Džejom neke bliske susrete i druženja. I imam privatne snimke koji su kod mene i tako to. Međutim, zvao me je posle dva do tri meseca i pitao, šta misliš za Husu - počeo je svoju priču u „Pulsu Srbije" Baki, a onda nastavio:  

- Rekao je šta misliš da zovemo Husu, može on da igra Džeja, kako ti se čini? Rekao sam da bi bilo dobro. Pitao me je kakav je Husa, rekao sam dobar momak, liči malo, posvećen je, tamnoputi, nizak, tako te građe, slično tome i taman će to da bude top. Pa šta misliš? Rekao sam evo ti broj telefona. Dam broj telefona tom mom drugaru i zovem Husu, kažem, zvaće te ljudi za film, snima se film o Džeju. I spojim sve to, oni se dogovore, čuju.

Potom, objasnio je kako njemu „hvala" u stvari i ne treba, ali smatra da je trebalo da bude izgovoreno, jer je velika stvar ipak u pitanju.

Baki B3, ATA Images/Antonio Ahel
 

- Prošlo je sve to, sada je film gotov. Nikome nije za ovo da kaže, brate, hvala ti puno, hej, spojio si me, znaš, da nije bilo tebe... Ne tražim ja, nemam od toga ništa. Ali opet, to je neko poznanstvo, druženje, treba nekad da se zahvališ, ako je bitno, bitno je. Međutim, ja sam, juče, prekjuče, poslao poruku Husi, reko', izvini glumac, valjda sam zaslužio dve karte da mi ostaviš za premijeru. On je video poruku i nije mi se javio. Možda je u gužvi. Pa čekaj, u gužvi? Video si poruku? Pa onog momenta je kad si video, treba odmah da odgovoriš, samo da napišeš, brate, izvini, javljam ti se brzo. Jedva čekam da ga vidim. Baš da ga pitam. Ali ja sam to pitao. Naravno, ja ću dobiti, meni nije problem da dođem do karata, pa čak ću i kupiti kartu. Nego, eto, čisto da vidim reakciju... Nisam se razočarao. Mi smo na neki način poznanici, ne družimo se. Ali znamo se. Teško je danas imati pravog druga - zaključio je Đogani svoje u pomenutoj emisiji.

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike