Teodora Bjelica bez dlake na jeziku o raskidu s Kojićem: Nemam sad partnera ni na vidiku, a bosa bih se udala! (VIDEO)

20.07.2023

19:10

0

Veru u ljubav nikako ne gubi

Teodora Bjelica bez dlake na jeziku o raskidu s Kojićem: Nemam sad partnera ni na vidiku, a bosa bih se udala! (VIDEO)
Teodora Bjelica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Teodora Bjelica pojavila se u izazovnoj, kraljevski plavoj haljini na venčanju pevačice Marije Mikić. Vidno raspoložena, ispozirala je za okupljene medije kako sama, tako i s drugom koji joj je ove večeri bio pratilac.

Zatim, porazgovarala je na razne teme - od toga da li je i kako majka Gordana savetuje kada su u pitanju posao i karijera, da li bi zaplivala pevačkim vodama... Ali i raskidu s Igorom Kojićem, bez dlake na jeziku.

Teodora Bjelica i njen prijatelj na svadbi Marije Mikić, 24sedam/D. B.
 

- Došla sam s najboljim drugom (na svadbu). Nema partnera ni na vidiku, možda u nekim dalekim snovima. Možeš gospodina pravog da upoznaš i kad pođeš da baciš đubre i da prošetaš psa. To se nikad ne zna. Ja sam i s mladine i s mladoženjine strane... Volela bih svadbu na ostrvu, samo mladoženja, ja i kumovi. Udala bih se bosa - mašta otvoreno ona, pa nastavlja o razlozima što se rastala s Kojićem.

„Nismo se poklopili!"

- Ljudi se upozanju u prolazu, vide da ne ide i raziđu se. Nismo se poklopili, jednostavno, nije bilo svađa. Volim da slušam Severinine pesme, smatram da je ona vrhunski umetnik - ispričala je Teodora, a šta je još rekla o vršnjačkom nasilju koje je doživljavala kao mlađa pogledajte na snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike