Raskinuli Teodora Bjelica i Igor Kojić: Ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju

07.07.2023

08:55

0

Glumica je istakla da se nisu poklopili

Raskinuli Teodora Bjelica i Igor Kojić: Ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju
Teodora Bjelica 24sedam sa Marom (2) - Copyright 24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanovic

Glumica Teodora Bjelica je uvek vešto izbegavala pitanja novinara o svom ljubavnom životu i vezi sa Igorom Kojićem, ali se nije libila da prizna da su stavili tačku na romansu, koja je trajala nekoliko meseci.

Bivši fudbaler i sin pevača Dragana Kojića Kebe i glumica su nedavno okončali vezu, i od tada nisu u kontaktu. O razlozima raskida se još uvek nisu oglašavali, ali oni upućeni u vezu kažu da su ih drugačija interesovanja, ali i to što Kojić ne želi ozbiljnu vezu udaljili.

ATAImages/Antonio Ahel
Teodora Bjelica

- Igor i Teodora su raskinuli pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vreme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku - ispričao je izvor za Kurir.

Bjelica je priznala da je njihov raskid neminovan, jer nisu jedno drugome prijali.

ATAImages/Antonio Ahel
Teodora Bjelica

- Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje - rekla je Bjelica za Story.

Podsetimo, o vezi Teodore i Igora se saznalo polovinom januara, posle zajedničkog putovanja na Kopaonik. Oni su viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom od lokala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike