"Mami Goci ne smeš nikad da kažeš": Vanbračni sin Šabana Šaulića otkrio kako je upoznao mlađeg brata

08.01.2024

19:25

0

Dugo skrivana tajna

"Mami Goci ne smeš nikad da kažeš": Vanbračni sin Šabana Šaulića otkrio kako je upoznao mlađeg brata
Šaban Šaulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert Šaulić, svojevremeno je govorio o odnosu sa ocem, kao i upoznavanju sa bratom i sestrama. Naime, prvi kontakt ostvario je sa Mihajlom Šaulićem, ali je navodno bilo zabranjeno da bilo šta o tome sazna Šabanova supruga Gordana.

- Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekao: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ - izjavio je tada Robert, pa dodao:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na sahrani našeg oca.

Kako se spekulisalo, nakon Šabanove smrti 2019. godine i Robert je trebao da dobije deo nasledstva, ali navodno je celokupna imovina prenesena na ime Gordane Šaulić, te Robert nije ništa dobio na ostavinskoj raspravi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike