Završena ostavinska rasprava! Otkriveno ko će naslediti imovinu Šabana Šaulića

21.09.2021

14:48

0

Autor: D. Božović

Osim supruge Gordane, sina Mihajla, ćerki Ilde i Sanele, pisalo se da bi deo nasledstva trebalo da dobije i pevačev vranbračni sin Robert Šaulić

Završena ostavinska rasprava! Otkriveno ko će naslediti imovinu Šabana Šaulića
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Posle smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića, u javnosti se dosta spekulisalo o tome ko će naslediti njegovu imovinu i sve ono što je pevač stekao za života sa suprugom Gordanom Šaulić.

Pisalo se da bi, pored njegove žene Gordane, sina Mihajla, ćerki Ilde i Sanele, deo nasledstva dobio i njegov vranbračni sin Robert Šaulić.

Šaban Šaulić ATAImages/Antonio Ahel

Međutim, kako mediji navode, na ostavinskoj raspravi prisustvovali su samo Šaulićeva supruga i deca iz zvaničnog braka, te da je sva prava na Šabanovu zaostavštinu nasledila njegova Gordana. Kako se dalje navodi, njegova deca odrekla su se nasledstva u korist majke.

Ilda, Gordana, Mihajlo Šaulić, ATAImages/ Antonio Ahel

– Još za života Šaban je pričao da je Goca glavna kada su sve finansije i papirologija u pitanju. Decu je zbrinuo na vreme, svi su imali svoje nekretnine, svoje poslove, ali sve ostalo vodilo se na Gocu. Ona je plaćala poreze, račune, vodila Šabanovu karijeru preko svoje firme, tako da nema mesta nikakvim nedoumicama. Njoj su pripala i sva autorska prava. Bilo je nekih priča da će Robert, Šabanov vanbračni sin na sudu dobiti svoj deo, ali koliko čujem, to se nije desilo – ispričao je izvor za „Svet“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike