Pink i Keri Hart slave 18 godina braka, a 2023. se umalo ponovo razišli? Pevačica bacila sve karte na sto! (FOTO)

09.01.2024

07:45

0

Nije im prva kriza koju su uspeli da prevaziđu

Pink i Keri Hart slave 18 godina braka, a 2023. se umalo ponovo razišli? Pevačica bacila sve karte na sto! (FOTO)
Pink i Keri Hart - Copyright Profimedia

Pevačica Pink otvorila je dušu pa ispričala kako su ona i njen suprug Keri Hart „jedva zajedno dogurali do ove godine". Obeležavajući na Instagramu njihovu 18. godišnjicu braka nizom zajedničkih fotografija, otkrila je da im je ljubav ponovo bila na testu koji su onda - ponovo i prošli. 

- Jedva smo doterali do ove (godine). I još koje, da budem iskrena; kada sam te upoznala pre 22, sve što sam želela je da budem sa nekim ko me ne bi lagao. Pojma nisam imala o predanosti, tome kako se s nekim gradi život, intimi, poverenju. Teško je. Ali, čoveče, koliko me samo drži lojalnost, praštanje... - nabrajala je Pink, čije pravo ime glasi Ališa Bet Mur. 

Pink, Profimedia
 

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Drži me to kako se ljubav menja, pojavljuje posle noći ili pet da je nije bilo. Ponosna sam što smo došli do ove godine. Naše ožiljke, isto, ponosno nosim. Ti si moj tvrdoglavi, prelepi, kamen (oslonac) koji ne mrda. Porodica koju smo stvorili, naše priče, uspomene koje i nastavljamo da pravimo, vrede više od milion nagrada koje bi neko mogao da mi uruči. Volim te i volim nas - zaključila je onda, pa pokrenula pravu lavinu komentara, mahom čestitki, a on joj se svojom objavom svakako odužio. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

 

- Mnogo šta smo uradili za 18 godina koliko smo u braku, ovo biće i ja. Podigli smo dvoje dece, putovali svetom, voleli se, svađali, mirili, podržavali, smejali se, plakali, raskidali, nastavljali vezu, partijali, žalili, rasli... Nema na planeti toga s kim bi sve to radije. Posle 22 godina koliko te znam, nadam se da će ih biti bar još toliko. Ako me prethodno ne ubiješ (smeh). Volim te, srećna godišnjica braka - poručio je bio na svom Instagramu on. 

Podsetimo, Pink i Keri venčali su se 2006, posle četiri godine veze koju su i često prekidali. Dve godine kasnije su se rastali, a tada je ona objavila pesme „So what" i „Please don't leave me". Do februara 2010. izgladili su nesuglasice, uz pomoć bračnog savetnika. Potom, 2011, dobili su ćerku Vilou, pa pet godina kasnije i sina Džejmsona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Hart (@hartluck)

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike