Pevačica Pink najviše žali što je snimila ovu pesmu: Radi se o Sunđer Bobu, ali tema je ozbiljna

10.10.2023

00:13

0

Slavna muzičarka je iskreno govorila o ovoj temi

Pevačica Pink najviše žali što je snimila ovu pesmu: Radi se o Sunđer Bobu, ali tema je ozbiljna
Pink - Copyright Profimedia

Američku pevačicu Pink vole ljudi širom sveta, a posebno zbog iskrenosti koja se prepozna u njenim pesmama. Ona je sada otkrila da postoje pesme zbog kojih je zažalila što je snimila, a jedna od njih je posvećena crtanom filmu "Sunđer Bob Kockalone".

- U pitanju je puno pesama. Ali definitivno je najgora ona stvar za Sunđer Boba, "We've Got Scurvy" (Dobili smo skorbut). Volella bih da to nisam nikad snimila, bila je to prava greška - istakla je Pink.

 Šta je skorbut?

Skorbut je bolest koja nastaje usled ozbiljnog nedostatka vitamina C, odnosno askorbinske kiseline u organizmu. Slavna Pink, u pesmi opisuje bolest mornara, kojima su "desni crne, a zubi im ispadaju i leđa su im puna mrlja". Numera koja je 2009. godine završila na kompilaciji "SpongeBob’s Greatest Hits", dobila je i video-spot.

Pored ovog skandaloznog ispada, Pink je rekla i kako se takođe kaje zbog pesme "True love" koju je snimila sa koleginicom iz Britanije, Lili Alen. Naime, Pink priznaje kako su u pitanju "zli stihovi" o njenoj vezi sa bivšim atletom Kerijem Hartom, koji se zbog pesme nije naljutio.

Profimedia
 

 

- Keri ima debelu kožu, ali ja mu dugujem jednu ljubavnu pesmu - zaintrigirala je pevačica za The Los Angeles Times.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike