Aleksandra Prijović želi ćerku: Pevačica planira da malom Aleksandru podari sestru

06.01.2024

22:15

0

Pevačica se prisetila komentara sa kojima se susretala

Aleksandra Prijović želi ćerku: Pevačica planira da malom Aleksandru podari sestru
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović iza sebe ima vrlo uspešnu godinu, a u svemu tome najveća podrška joj je suprug Filip, koji je prati na svakom koncertu. 

- Filipa na koncertima čujem u slušalici, i kada mi kaže: "Zamisli šta smo napravili iz onog našeg podruma, pogledaj nas, pogledaj nas gde smo večeras". I ja tu, gotovo, bukvalno gutam knedle, ne mogu sebi da dođe. Kada vidim, mamu, tatu, baku, deku... - počela je Aleksandra.

Tokom prethodnih godina susretala se sa raznim komentarima, a mnogi su osporavali njen uspeh i nisu verovali da može da napravi ono što je uspela krajem 2023. godine. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Šta me je najviše guralo napred, o ovome nikada nisam ni pričala. Kada smo Filip i ja krenuli da se zabavljamo pre osam godina, niko nije mogao da zamisli, pa ni ja prva, koliko će on meni značiti u karijeri. I nekako godinama, sve ono što smo radili su neki ozbiljni pevači, producenti, kompozitori komentarisali kao sve je to lepo što vi radite, super je to, ali nije to za veliki koncert. Sve ovo što smo mi zajedno napravili niko nije gledao na taj način da od toga zaista može i nešto ovakvo da se desi. Dok smo mi verovali od prvog dana. Uvek kada ti ljudi kažu da to ne možeš, tad najviše možeš - smatra ona.

Dok joj na poslovnom planu sve ide kako treba, Prija na privatnom ima još neke želje. 

- Da je moja porodica uvek dobro. I volela bih, ako ne sledeće godine, pošto sada dosta radimo, da dobijem ćerku - dodala je pevačica za Blic.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike