Aleksandra Prijović nije jedini talenat u njenom domu: Poslušajte kako Filip Živojinović peva poznati Džejev hit (VIDEO)

16.12.2023

11:10

0

Retko imamo priliku da ga čujemo

Aleksandra Prijović nije jedini talenat u njenom domu: Poslušajte kako Filip Živojinović peva poznati Džejev hit (VIDEO)
Copyright Aleksandra Prijović i Filip Živojinović ,ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Prijović je ove godine napravila pravo čudo na estradnom nebu i time postala jedna od najvećih zvezda u regionu. Poznato je i da je njen suprug Filip član uigrane ekipe koja je prati na svim koncertima, a osim komponovanja i Filip ima pevačkog talenta. 

Naime, njih dvoje su bili zajedno na jednoj privatnoj proslavi, a onda su se latili mikrofona i prisutnima otpevali hit Džeja Ramadanovskog "Vetrovi me lome". 

Njegova muzikalnost je mnoge oduševila, ali on nema nameru da stane na binu. 

Podsetimo, Filip je jedan od glavnih Aleksandrinih savetnika kada je reč o izboru numera, a i sam je napisao neke od njenih hitova kao što su "Zvuk tišine" i "Devet života". 

- Vremenom sam shvatila da sve što kaže, to stvarno tako i bude, da treba da mu verujem. On je stvarno u 99 odsto slučajeva pogodio i znao da odabere pesmu. Zato, kada biramo pesme, bude sigurno između pedeset i sto pesama na slušanju i više - objasnila je Aleksandra u emisiji "Ekskluzivno".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike