Koja pevačica je imala najbolji stajling za doček? Ceca i Prija u crnom, JK i Bekvalčeva u belom, a njena haljina je sve iznenadila (ANKETA)

04.01.2024

08:30

0

Sve su se potrudile da izgledaju najbolje u najluđoj noći, a vi sad odlučujete koja je bila najlepša

Koja pevačica je imala najbolji stajling za doček? Ceca i Prija u crnom, JK i Bekvalčeva u belom, a njena haljina je sve iznenadila (ANKETA)
Kako su pevačice izgledale za doček 2024. - Copyright AP Photo/Ikram Suri ATAImages/A.A./A.H.

Naše pevačice su poznate po tome da naprave dobru atmosferu na nastupima, a pored toga privuku pažnju i onim što su obukle. Kako smo pre nekoliko dana ušli u novu godinu, mnoge od njih su izabrale najbolje toalete kako bi ostavile sve bez daha.

Ceca Ražnatović je, tako, za doček pevala u jednom klubu na Zlatiboru, a za ovu priliku nosila je dugu, crnu haljinu. Prednji deo, koji je izgledao kao korset, je bio prekriven cirkonima.

Aleksandra Prijović je takođe imala crnu haljinu, ali sa dosta otvorenih i providnih delova i zanimljivim detaljima na njoj. Pevačica je nosila i crne rukavice, a veliku pažnju privukao je i njen dekolte, koji ne ističe tako često.

Lepa Brena je pevala u Baru, a kako je nastupala napolju, njen stajling nije bio toliko u fokusu, ali su mnogi komentarisali njenu pink bundu i šešir u istoj boji.

Jelena Karleuša je, već u svom stilu, nosila beli kostim koji je malo toga ostavljao mašti na volju. Ona je istakla sve svoje atribute i još jednom pokazala da je i te kako radila na svom fizičkom izgledu.

Nataša Bekvalac je, kao i Jelena, bila u belom, ali se ona odlučila za dugu haljinu koja se od šljokica presijavala. Posebnu pažnju privukli su prorezi kod stomaka.

Seka Aleksić se odlučila za posve drugačiju varijantu koja je izazvala polemiku. Mini haljina interesantne boje privukla je pažnju onih koje je zabavljala u najluđoj noći, a posebno perje koje se nalazilo na krajevima.

Milica Todorović je jedina bila u pantalonama. Ona je nastupala ispred Skupštine u Beogradu, pa je za tu priliku obukla zapravo crni, kožni kombinezon, a kombinaciju je dopunila bundom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike