„Naučite se kulturi!" Oštar odgovor Lune Đogani na komentare o kilaži koje joj je uputila Vera Matović (FOTO)

06.01.2024

09:40

0

Pevačica tvrdi da nije imala lošu nameru, a Miljkovićka je ustala za sve trudnice i majke

„Naučite se kulturi!" Oštar odgovor Lune Đogani na komentare o kilaži koje joj je uputila Vera Matović (FOTO)
Luna Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tokom jednog televizijskog gostovanja Vera Matović je Luni Đogani poručila kako treba da smrša i, posle porođaja, najpre zbog sebe ponovo bude u top formi, a onda i supruga Marka Miljkovića. Pošto se o tome i dalje priča, Miljkovićka se ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram, te istakla kako ovakvo obraćanje može prilično da utiče na ženu u periodu u kakvom je i ona sada. 

- ...To sam danas ja, ali sutra može biti neka druga osetljiva porodilja i može dosta uticati na nju „takvo" jedno obraćanje - napisala je ona, pa i podelila par citata u kojima se pronašla. 

Luna Đogani, Instagram screenshot / luna_djogani
 

- Naučite se kulturi, nikada ne pitajte nekoga zašto se ugojio ili zajšto je smršao; reći za nekogada je propao ili se ubucio, ne komentarišite izgled trudnice, a ni porodilje. Ćutite ako nemate šta pametno da kažete. Žene, volite se međusobno. Žene, volite to što ste žene, jer nema ništa lepše od toga - glasi prvi. 

- Vaša deca ne žele savršenu, već srećnu majku - piše u drugom, kojim je zasigurno iznova pokrenula lavinu reakcija svojih fanova. 

Podsetimo, Vera je Luni kazala:

Luna Đogani, Instagram screenshot / luna_djogani
 

- ...Ima tu malo još da smrša, to kažem da je ne bi Marko ostavio. Pa, posle da peva: „Joj, Marko, Marko, sunce li ti žarko". Ne sme da se zapusti, ni slučajno. To svaki muškarac zna. Šta mi vi sad ovde pričate o braku, kad sam ja udata evo već 50 i kusur godina. Luna i Marko bi trebalo da se ugledaju na Veru Matović i Radomira Matovića, mog supruga - pričala je u „Magazinu IN", a nešto kasnije, za „Blic" je istakla da uopšte nije imala lošu nameru kada joj je uputila ove reči. 

- Samo sam dala savet, svaka joj čast, ali trebalo bi samo još malo da smrša, da ne bude posle: „Marko, Marko, sunce li ti žarko". Naravno, kada sam to rekla u emisiji, imala sam dobru nameru, nisam bila zlonamerna. Ništa negativno nisam mislila. Volim i njenu mamu i nju i obožavam sve svoje kolege i ljude, nisam nikome nikada zlo pomislila - naglasila je ona.

Vera Matović, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike