"Ustala sam da vidim da li diše": Ovime je mlađa ćerka Lune Đogani oduševila roditelje

05.01.2024

22:30

0

Za razliku od starije naslednice, mlađa je zahvalnija za čuvanje

"Ustala sam da vidim da li diše": Ovime je mlađa ćerka Lune Đogani oduševila roditelje
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković pre nekoliko meseci dobili su drugu naslednicu Lanu, ali ona nema mnogo toga zajedničkog sa starijom sestrom Miom. 

Naime, u nedavnom uključenju na Instagramu, Luna je pohvalila mlađu ćerku da za razliku od starije spava, pa sa njom nema klasičnih roditeljskih problema. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Htela sam nešto da vam se pohvalim. Pošto sam ranije uvek kukala, sećate se sigurno, kako Mia nikad nije prespavala noć, i zaista nije do skoro, do neke druge godine se to nije desilo. Noćas sam doživela šok, da beba od tri meseca prespava celu noć! Bukvalno, bez buđenja, od 11 do 8, bez ijednog buđenja, bez mleka, bez ičega. Ustala sam da vidim da li, daleko bilo, diše, da li je sve u redu, ja sam u šoku - istakla je Luna u Instagram uključenju.

Kako kaže mlada mama, povremeno se dešavalo da se budila, ali je reč o opravdanim izuzecima. 

- Lana nema problem sa spavanjem, ona generalno meni dobro spava. Desi se ponekad, možda, kad je boli stomak, ili kad je bila bolesna, pa se budila više... Mimo toga, Lana je ozbiljno dobar spavač! (smeh) Probudi se, jede, nastavi, a noćas sam doživela da se nije budila ni da jede - rekla je ona, pa dodala: 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kad sam ustala ujutru, ja sam bila u šoku da ona i dalje spava. Hvala ti, Bože, pogledao me onaj gore! Pošto sam sa prvim detetom prošla haos što se tiče spavanja... Sad je, eto, izvol'te jednu bebu koja će spavati... (smeh) - zaključila je Đoganijeva.

Podsetimo, u nedavnom gostovanju sa Verom Matović, Lunu je sačekala neprijatna situacija jer joj je starija koleginica poručila da mora još da smrša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike