"Da ne bude posle Marko, Marko, sunce li ti žarko": Vera Matović poručila Luni Đogani da smrša

04.01.2024

16:01

0

Pevačica smatra da treba da bude primer mlađim devojkama

"Da ne bude posle Marko, Marko, sunce li ti žarko": Vera Matović poručila Luni Đogani da smrša
Copyright ATAImages/ A.A.

U nedavnom zajedničkom gostovanju, Vera Matović je poručila Luni Đogani da je potrebno da još malo smrša, misleći na to da ne sme poput nekih žena da se zapusti posle porođaja. 

Pevačica tvrdi da je to bio dobronameran savet, kao nekoga sa mnogo dužim bračnim stažom, ali izgleda da su mnogi ovu poruku pogrešno protumačili. 

ATAImages/ A.A.
 

- Samo sam dala savet, svaka joj čast, ali trebalo bi samo još malo da smrša, da ne bude posle: “Marko, Marko, sunce li ti žarko”. Naravno, kada sam to rekla u emisiji, imala sam dobru nameru, nisam bila zlonamerna. Ništa negativno nisam mislila. Volim i njenu mamu i nju, i obožavam sve svoje kolege i ljude, nisam nikome nikada zlo pomislila. Posle ovoga, neću više ništa ni za koga da pričam - objasnila je pevačica. 

Vera joj je poručila da bi trebalo da se ugleda na nju koja je i dalje posvećena svom telu i zdravlju. 

- Alal vera kako izgleda i posle tri meseca. Moja poenta je bila da, svaka žena kada se uda misli da je tada sve gotovo, izgubi se kompas, ako se pretera sa kilažom i kod muškarca i žene... - rekla je i dodala:

- Treba da budem primer svima, i kako jedem i kako trčim, u mom životu nema ni alkohola, ni droge, ničega - rekla je pevačica za Blic

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, u pomenutnoj emisiji, Vera je ocenila da Luna mora još da poradi na sebi. 

- Žena mora da vodi računa o sebi prvo. Ako se već udala iz ljubavi, kao što sam se udala i ja... Ja imam dvoje dece! Niko ne može da mi kaže: "Ne može", ma, može! Evo, Luna ima još vremena da skine liniju... Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša... - rekla je Vera tada u emisiji "Magazin In", dok se Luna smejala.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike