Slavica Ćukteraš ima novog dečka: Pevačica se oglasila o vezi sa poznatim di-džejem koji joj je osvojio srce! (FOTO)

09.07.2023

20:45

0

Pevačica je za 24sedam potvrdila vezu sa Vladimirom

Slavica Ćukteraš ima novog dečka: Pevačica se oglasila o vezi sa poznatim di-džejem koji joj je osvojio srce! (FOTO)
Slavica Ćukteraš - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš, kako ekskluzivno saznaje 24sedam, ima novog dečka! U pitanju je poznati novosadski di-džej Vladimir Aćić, a njihova ljubav traje već neko vreme. 

Njih dvoje su prvenstveno bili prijatelji, družili se i izlazili, a kako su oboje u svetu muzike, nije ni čudno da su imali slična interesovanja. Vremenom je prijateljstvo preraslo u ljubav, koju ljubomorno čuvaju za sebe.

Slavica je za 24sedam potvrdila vezu sa Vladimirom, ali kao i do sada, nije želela preterano da detaljiše o svom ljubavnom životu.

- Znate da o privatnom životu nikad nisam pričala naširoko, pa će tako biti i sada. U svakom slučaju, srećna sam i zaljubljena - rekla je Slavica za 24sedam

Ko je Vladimir Aćić

Vladimir je postao poznat široj javnosti postao poznat kao di-džej već 2003. godine, kada se pojavio prvi put na Exitu, a njegov set proglašen je za najbolji set festivala.

Važi za jednog od najcenjenijih i najpoznatijih tehno di-džejeva i producenata u Srbiji i na Balkanu. Publika ga prepoznaje po eksplozivnim i energičnim setovima koji su ga oblikovali u jednu od najvažnijih figura tehno scene regiona. 

Njegova reputacija mu je dala priliku da radi sa svetski poznatim izvođačima poput Karla Koksa, Ričija Hotina, Adama Bajera, Džona Digivda i mnogih drugih. 

Ono čime Vladimir takođe privlači pažnju jeste i njegov izgled, a važi za jednog od najzgodnijih u svojoj branši.

Podsetimo, Slavica je poslednjih dana bila u žiži javnosti zbog situacije u kojoj se našla sa bivšim suprugom Vladom Avramovim.

Ona ga je, naime, prijavila za pretnje, a oboje trenutno imaju zabranu prilaska jedno drugom u trajanju od 30 dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike