Slavica Ćukteraš u crnom, osmeh sa lica ne skida: Imala prvi nastup otkako je prijavila bivšeg muža za pretnje, pa kolegu sočno poljubila

01.07.2023

10:50

0

Svima ja zapao za oko njen stajling

Slavica Ćukteraš u crnom, osmeh sa lica ne skida: Imala prvi nastup otkako je prijavila bivšeg muža za pretnje, pa kolegu sočno poljubila
Slavica Ćukteraš - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Slavica Ćukteraš pojavila se prethodne večeri na jednom festivalu u srpskoj prestonici, gde je nastupala.

Ovo je bio njen prvi javni nastup nakon što se pojavila informacija da je svog bivšeg supruga prijavila za pretnje. Pevačica je bila sva u crnom, a osmeh sa lica nije skidala. 

Ona je nosila providnu bluzu i kožnu suknju, kao i visoke potpetice, a ceo stajling je istakao njenu vitku frizuru. Izjave za medije nije davala, kao što to nije činila ni prethodnih dana.

Ona je na bini otpevala i svoju duetsku pesmu sa Banetom Mojićevićem, koji ju je očigledno toliko oduševio, da je na kraju dobio i poljubac.

ATAImages/ Antonio Ahel
Slavica Ćukteraš i Bane Mojićević

Podsetimo, paparaco portala 24sedam uslikao je pevačicu pre nekoliko dana kako odlazi u advokatsku kancelariju, a kako smo saznali, ona je danima na vezi sa advokatima koji vode njen slučaj, te ako ne razgovara sa njima preko telefona, ona je u njihovim prostorijama. 

Slavica je bivšeg muža Vladu Avramova prijavila za pretnje, a oboje trenutno imaju zabranu prilaska jednom drugom u trajanju od 30 dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike