"Gde budu moja deca, tu ću i ja": Emina Jahović otkrila da li bi napustila Istanbul i vratila se u Srbiju

02.01.2024

22:26

0

Priznala i da li bi se vratila u Beograd ili Novi Pazar

"Gde budu moja deca, tu ću i ja": Emina Jahović otkrila da li bi napustila Istanbul i vratila se u Srbiju
Emina Jahović - Copyright ATAImages/ A.A.

Emina Jahović je sa, sada bivšim suprugom, Mustafom Sandalom stvorila porodicu u Istanbulu, gde su dobili dvojicu sinova. 

Pevačica je sad otkrila kako se oseća u gradovima koji su obeležili njen život - Novom Pazaru, gde je rođena, Beogradu, u kom je svojevremeno živela, te Istanbulu.

ATA Images
Emina Jahović

- Beograd, Novi Pazar ili Istanbul? Pa, svaki ima nešto što nemaju drugi. To je tako. Živeti u inostranstvu, to je... Tek sam shvatila šta je nostalgija. Ja već 15 godina nemam luksuz da pozovem nekoga na kafu. Imam mnogo veliku familiju, neke od njih nikad nisam ni videla! A toliko smo blizu... To je neverovatno. Stalno mamu pitam: "Šta je bilo, mama, ko se rodio, ko se porodio, ko se ženi, ko se udao...". Pitam je, jer pojma nemam! Ne jer neću da znam, nego je prevelika porodica! Volim da moje sestre, rođake, dođu kod mene na kafu, da nam se deca druže. Ja ovde u Turskoj imam neke prijatelje, ali to nikad nije isto kao kad su to tvoji - istakla je Emina.

ATAImages/Antonio Ahel
Emina Jahović

Kako kaže, ako bi se opet selila, to bi bilo tamo gde bi bili njeni sinovi.

- U Beogradu imam prijatelje koji su mi prisniji nego ovde. U Novom Pazaru mi bude lepo, ali mi vrlo brzo dosadi! To je jasno... Grad je prelep, mnogo ga volim, ali ne bih mogla više tamo da živim. Beograd isto, prelep, mnogo volim tamo da budem... U Beogradu sam najpozitivnija. Ali i tu ne bih mogla više da živim. A Istanbul... Gde budu moja deca tu ću biti i ja - dodala je pevačica za Face TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike