Vil Smit je s ovom reperkom jednom izašao na dejt i više nikad: Bio sam prestravljen!

30.12.2023

07:58

0

Hteo je i da se pokaže, pa je iznajmio beli „mercedes" kabriolet, ali ni to mu nije posebno pomoglo

Vil Smit je s ovom reperkom jednom izašao na dejt i više nikad: Bio sam prestravljen!
Vil Smit - Copyright Profimedia

Vil Smit i dan-danas pamti svoj jedan jedini dejt sa Pepom iz sastava „Salt-N-Pepa", iz kasnijih osamdesetih. Pravog imena Sandra Denton mu se, inače, godinama sviđala, ali uvek je bila sa nekim „pa nikako nije dolazio njegov red".

Kad mu se, međutim, posrećilo, rešio je baš da se pokaže, ali „živci su mu igrali kolo sve vreme".

Šeril Džejms i Sandra Denton iz „Salt-N-Pepa", Profimedia
 

- Bila je posebna, htreo sam da je impresioniram, pa sam iznajmio beli „mercedes" kabriolet. U planu mi je bilo da se provozamo po Holivud Hilsu, do Malholand drajva, pa da gledamo zalazak sunca - objašnjavao je u podkastu „Class of '88" Smit, pa priznao da je sve vreme bio totalno prestravljen, jer mu je oubiljno manjkalo samopouzdanja.

- Glumio sam da imam „žvaku", ali nisam je imao i tad sam možda bio i prestravljeniji nego ikad. Uopšte nisam verovao da kod nje imam šanse - prokomentarisao je Smit.

Sandra se, sa druge strane, tokom svog gostovanja dotakla ove teme, pa kazala kako je „sve u stvari prošlo sasvim okej". Štaviše, podelila je s javnošću i jednu anegdotu s tog dejta.

- Izašli smo i videli beskućnika, a ti si mu dao 100 dolara. To je bilo lepo. Holivudski znak smo onda posetili - rekla je bila Pepa, na šta se Vil nadovezao još jednim priznanjem.

Sandra Denton - Pepa iz „Salt-N-Pepa", Profimedia
 

Naime, on to pamti po tome što je mislio da će biti ubijen.

- Zabrinuo sam se da će me ubiti, a ja se kao trudim da budem „kul". Baš nisam imao nikakvu „žvaku" - istakao je u poznatom stilu glumac.

Malo zatim, pak, romantična osećanja bila su nestala, ali par je ostao u dobrim odnosima. Potom, Vil i Džejda Pinket Smit venčali su se 1997, a Dentonova je od '99. do 2001. bila u braku s reperoim Tričom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike