Ceca se osvrnula na 2023, pa otkrila svoje želje za 2024. godinu: Nadam se da će publika imati razumevanja!

28.12.2023

18:15

0

Ovime će zasigurno napraviti veliki „bum"

Ceca se osvrnula na 2023, pa otkrila svoje želje za 2024. godinu: Nadam se da će publika imati razumevanja!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, gostujući u jednoj emisiji, napravila je osvrt na godinu koju ispraćamo pa istakla kako joj je bitno da su joj najmiliji, posle svega što se izdešavalo, zdravi i srećni. U 2024, s druge strane, svoju će publiku posebno obradovati albumom na kom vredno radi, a između ostalog, ispričala je i šta joj smeta kao javnoj ličnosti, kada konačno nađe vremena da ode negde i da se odmori. 

- Šarenolika (mi je bila ova godina). Kako god okrenem, živi smo i zdravi i to je najbitnije - počela je ona, pa nastavila o tome koliko je samo posla imala proteklih meseci. 

Ceca Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Toliko je bilo koncerata da nisam stigla da se organizujem i sebi priuštim odmor, ali isto tako moram da kažem da sam po cenu odmora doživela da se družim sa mojom publikom, koja je na svim koncertima bila u ogromnom broju i to je najlepša energija koju može pevač da doživi - smatra Ceca. 

Potom, dotakla se planova za budućnost. 

„Palica je kod njega!"

Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Čekam i ja album. Radi se, pa ćemo da vidimo. Ne volim da obećam, pa da se ne desi. U pitanju je umetnost. Ovo nije „kupite cement, blokove, pa zidate kuće". Ovo je stvar inspiracije, kreativnosti, ne možemo da sedimo i napravimo pesmu. Mora da dođe inspiracija za to. Zato se toliko i čeka i zato se dugo radi na svim projektima, jer se doteruje, licka i menja. Nadam se da moja publika ima razumevanja za sve što čeka. Dragan Brajović radi na albumu. Palica je kod njega i svakog momenta čekam da me pozove i da vidimo kako ćemo i kad ući u studio - objasnila je ona, koja pak od najbližih nikad i ništa ne skriva. 

- Sa sestrom najviše, Anastasijom, Veljkom, prijateljima u zavisnosti koje su teme. Sa svima imam različite teme. Uvek sam transparentna, nemam neke tajne, ne mogu da izdržim da to čuči u meni i da ne podelim - kazala je Ražnatovićka, koja je popularnost još odavno stekla. 

Ipak, postoji nešto što joj pomalo i smeta u svetu poznatih.  

Ceca Ražnatović, ATAImages/ A.A.
 

- Jako sam mlada ušla u svet poznatih, sa čatrnaest godina, već sam oguglala. Meni je potpuno normalna pojava da mi ljudi prilaze, da mi se obraćaju i imam publiku koja je miroljubiva, pristojna, na koju sam ponosna i nemam problema. Nemam frustracije zbog toga - iskrena je bila, pa je onda dodala:

- Jedino ne volim kada sam na nekom odmoru, pa me krišom snimaju. Ako želiš da se slikaš, uvek sam za. Ne teram ljude od sebe, ali to podmuklo, iza leđa, to mi je bez veze. Mislim da je svim ljudima koji su iz javnog života to malo bez veze, ali šta je, tu je, takav je posao.

U narednoj godini ima još mnogo toga što bi volela da ostvari. 

„Puna sam želja!"

Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Svašta nešto, od albuma, koncerata, do nekih privatnih stvari, ličnih i intimnih želja. Čovek kad prestane da ima želja, počinje da se gasi, a ja sam puna želja - kazala je pevačica koja se, pak, u horoskop više ne uzda kao ranije. 

- Kad sam bila klinka, pratila sam horoskop. Više se (sada) uzdam u Boga, veru, nego što se zamlaćujem astrologijom. Smatram da se neke stvari dešavaju sa namerom i da prosto moraju da se dese, jer mislim da se ništa u životu ne dešava slučajno, prosto treba čitati znakove, kako kažu, pored puta. Nekada nešto ne možemo ni da rastumačimo, kao ni ja kod sebe u životu, ni što sam neke ljude srela, ni što su ne stali iz mog života, ali vreme je najbolji pokazatelj da rešimo te rebuse - zaključila je ona tokom ovog gostovanja. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike