Anastasija nije odustala od karijere! Ceca otkrila sve novitete: Prioritet joj je stvaranje porodice, a onda... (FOTO/VIDEO)

17.12.2023

20:11

0

Ona je pomenula i bebu Marije Šerifović

Anastasija nije odustala od karijere! Ceca otkrila sve novitete: Prioritet joj je stvaranje porodice, a onda... (FOTO/VIDEO)
Ceca Ražnatović - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Ceca Ražnatović došla je na biračko mesto pola sata pre zatvaranja, a tim povodom odgovorila je na nekoliko pitanja medija o ćerki Anastasiji Gudelj.

S obzirom na to da je Anastasija sa suprugom Nemanjom u Španiji, danas nije glasala, ali je Ceca otkrila da li je odustala od karijere. Na pitanje da li će iznanaditi publiku nekim pesmama, pevačica je rekla:

Instagram printscreen/nemanjagudelj
Nemanja i Anastasija Gudelj

- Nije stala, ona ima sad druge prioritete. Želela bi da pravi porodicu i u tome je apsolutno podržavam. Ja sam u jeku svoje karijere stvarala svoju porodicu i ništa mi nije smetalo, nigde nisam žurila i ništa mi nije pobeglo. Ima tri, četiri pesme koje je snimila i koje stoje, čekaju na red - poručila je Ražnatovića kroz osmeh.

Ona se osvrnula i na bebu Marije Šerifović, istakavši da veruje da će biti dobra mama, a šta su pričale kada su se čule telefonom, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike