Prija iznela sve detalje susreta sa JK: Nije očekivala da će mene tu da vidi!

25.12.2023

18:50

0

Pevačica naglašava da nikako nije od onih koji će okrenuti glavu kada nekog negde vide

Prija iznela sve detalje susreta sa JK: Nije očekivala da će mene tu da vidi!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović je posle brojnih koncerata u Beogradu, zatim Nišu, Sarajevu, održala i još dva u Tuzli. Gostujući u jednoj emisiji i razgovarajući na ovu temu, dotakla se i nekih drugih - poput susreta s Jelenom Karleušom u jednom prestoničkom restoranu, kada je izgledala tako da je koleginica isprva nije prepoznala.

„Nisam od onih koji će da okrenu glavu..."

Jelena Karleuša, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Srela sam se sa njom u jednom restoranu, kada sam izlazila. Kao i uvek kada je vidim, pozdravim se, pitam kako je ona i njena porodica, meni je to potpuno normalno. Nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu. Gde god da se nalazim, uvek pozdravim svakoga. Ona mene u prvom trenutku nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je takođe bio tu sa drugarima. Prišla sam joj i pozdravila se, mislim da ona nije očekivala da će mene videti tu - kazala je Aleksandra u „Prvom redu", koja je onda objasnila kako je za njen uspeh gotovo jednako zaslužan i njen suprug.

Aleksandra i Filip Živojinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ovo je naš zajednički uspeh. Sve ovo što se dešava, mi smo zaista uradili zajedno. Niko treći. Niko nije postojao poslednjih osam godina. Svako jutro je ustajao i svako veče išao da legne razmišljajući šta je sledeće što treba da uradimo. Njega imam u slušalici kada smo na koncertu. On mi sve vreme govori, koja je sledeća pesma, kada će vatra, efekti. Kada se koncert završi, često mi govori: „Vidiš iz onog našeg podruma je sve krenulo, a pogledaj gde smo došli" - otkrila je pevačica.

Sa druge strane, evo kako njihov sin Aleksandar gleda na sve što se sada odvija.

Aleksandra Prijović, ATAImages/ A.A.
 

- On mene pita: „Mama, da li će večeras biti puno?" Stalno je pre koncerta u Beogradu pričao: „Pevaćeš u Areni", ali nije znao kako to izgleda. Tada sam mu puštala koncerte nekog od kolege na Jutjubu, ali sada se već navikao - ispričala je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike