Željkovih „1.000 žena" ugledalo svetlost dana! Jedna kao od majke rođena: Joksimović ostavio fanove bez teksta! (FOTO/VIDEO)

25.12.2023

17:35

0

Malo ko se nadao ovakvom potezu

Željkovih „1.000 žena" ugledalo svetlost dana! Jedna kao od majke rođena: Joksimović ostavio fanove bez teksta! (FOTO/VIDEO)
Željko Joksimović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Željko Joksimović prekinuo je višegodišnju muzičku tišinu objavivši spot za pesmu koja nosi naziv „1.000 žena". Gostujući u jednoj emisiji nedavno, pevač nije krio koliko je zadovoljan ovim projektom zbog imena koja su mu pomogla u realizaciji istog.

Njegove fanove ovo je veoma obradovalo. Mnogi su, međutim, dodatno i zanemeli shvativši da je u glavnoj ulozi čitave priče - naga žena kojoj se, pak, ne vidi lik, što vas čeka i u galeriji koja sledi.

Željko Joksimović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Osećam se izuzetno dobro, posebno zbog povratka snimanju spotova nakon dužeg vremena. Sreća je što će mi ovaj spot režirati Lordan Zafranović, uz jednog od najboljih direktora fotografije koje imamo, Gogu Volarevića. Rad s ovim timom je filmski precizan i strukturiran; njihov život je vrlo definisan, s jasnim terminima i organizacijom. Nema improvizacije, što smatram pravim bogatstvom kada su projekti poput ovog u pitanju - kazao je bio u „Prvom redu" Željko koji će novi album javnosti predstaviti u prvoj polovini 2024. godine.

Podsetimo, Željko će za doček 2024. pevati u Mostaru, dok će se za reprizu mikrofona latiti u Budvi, posle čak sedam godina.

- Za Novu godinu nastupam u Mostaru, napolju, a zatim sam, posle sedam godina, za reprizu, opet u Budvi, takođe na otvorenom. Kada sam poslednji put nastupao u Budvi, osetio sam jednu posebnu energiju, čak mislim da sam malo više vina popio pred koncert. Delovalo je kao da smo napravili privatnu žurku, a bilo je oko trideset hiljada ljudi. Ljudi su primetili da se ponašamo kao kod kuće i potpuno su nas podržali energetski, tako da smo se zaista proveli odlično. Očekujem da će tako biti i ove godine - istakao je Joksimović u u istoj emisiji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike