Željko Joksimović prekinuo muzičku pauzu: Snimio spot, a i novi album samo što ne ugleda svetlost dana!

20.12.2023

22:05

0

Pevač će za doček 2024, inače, pevati u Mostaru, dok će se za reprizu mikrofona latiti u Budvi

Željko Joksimović prekinuo muzičku pauzu: Snimio spot, a i novi album samo što ne ugleda svetlost dana!
Željko Joksimović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Željko Joksimović prekinuo je trogodišnju muzičku pauzu snimivši spot za pesmu „Hiljadu žena" pre nekoliko dana. U tome su mu pomogli istaknuti umetnici filmske industrije, a gostujući u jednoj emisiji, izneo je i pojedine detalje vezane za album koji će javnosti predstaviti u prvoj polovini 2024. godine.

- Osećam se izuzetno dobro, posebno zbog povratka snimanju spotova nakon dužeg vremena. Sreća je što će mi ovaj spot režirati Lordan Zafranović, uz jednog od najboljih direktora fotografije koje imamo, Gogu Volarevića. Rad s ovim timom je filmski precizan i strukturiran; njihov život je vrlo definisan, s jasnim terminima i organizacijom. Nema improvizacije, što smatram pravim bogatstvom kada su projekti poput ovog u pitanju - ispričao je Željko u „Prvom redu".

Potom, dotakao se i dočeka 2024, kada će pevati u Mostaru.

Za reprizu, inače, Joksimović će se mikrofona latiti u Budvi, posle čak sedam godina.

„Malo se popilo..."

Željko Joksimović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Za Novu godinu nastupam u Mostaru napolju, a zatim sam, posle sedam godina, za reprizu opet u Budvi, takođe na otvorenom. Kada sam poslednji put nastupao u Budvi, osetio sam jednu posebnu energiju, čak mislim da sam malo više vina popio pred koncert. Delovalo je kao da smo napravili privatnu žurku, a bilo je oko trideset hiljada ljudi. Ljudi su primetili da se ponašamo kao kod kuće i potpuno su nas podržali energetski, tako da smo se zaista proveli odlično. Očekujem da će tako biti i ove godine - rekao je on, pa otkrio sa kakvim željama ulazi u 2024:

- Da budemo pre svega zdravi i da svi nekako postanemo zadovoljniji. Mislim da smo na dobrom putu da budemo zadovoljniji i da možda ni ne sanjamo koliko nam malo nedostaje da budemo srećniji. Čini mi se da se stvari postepeno slažu, svi treba da dožive dobre trenutke koji ih sigurno čekaju u budućnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike