Evo na šta je Violeta iz „Žikine dinastije" potrošila ondašnji honorar: Nema šta da krije!

25.12.2023

15:25

0

Tada, na raspolaganju je imala 500 maraka

Evo na šta je Violeta iz „Žikine dinastije" potrošila ondašnji honorar: Nema šta da krije!
Olivera Viktorović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Mnogi su oni koji Oliveru Viktorović i dan-danas najbolje pamte po ulozi striptizete Violete iz poslednjeg nastavka „Žikine dinastije", koja zabavlja prijatelje Milana (Marka Todorovića) i Žiku (Dragomira Bojanića Gidru). Gostujući u jednoj emisiji, ona je otkrila na šta joj je posle „otišao" honorar od tog ostvarenja.

Na raspolaganju je imala 500 maraka.

- Od honorara sam kupila kućicu. Imala sam 500 maraka - kazala je ona, pa se osvrnula i na to koliko joj je značio rad s Jelenom Žigon i Gidrom.

- Poznaju me kao Violetu. Značilo mi je finasijski, jer sam radila za četiri marke. Kao mladoj glumici mi je isto značilo da radim sa Gidrom i Jelenom Žigon. Nisam ni sanjala da će to biti toliko gledano. I u dijaspori se gledalo, tamo me prepoznaju - kazala je potom, pa ispričala i da li joj je bilo neprijatno da se u ovom filmu obnaži.

 

 

- Trebalo je da skinem gornji deo. Bila sam sam u panici. Do tada nisam to radila, bilo mi je neprijatno. Ali sam se pravila kao da je sve u redu. Gira je shvatio da imam problem i rekao mi: „Dođi, mala, do mene. Ponašaj se kao da imaš rolku, kao da si zakopčana. Biće ih sramota da ih gledaju" - objasnila je Olivera.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike