„Patio sam kao konj!" Haris Džinović o svojim tragičnim ljubavima: One koje sam voleo mene nisu htele!

01.04.2024

13:50

0

Zbog jakih emocija je svojevremeno „živeo i kao na iglama"

„Patio sam kao konj!" Haris Džinović o svojim tragičnim ljubavima: One koje sam voleo mene nisu htele!
Haris Džinović - Copyright ATAImages/M. P.

Pevač Haris Džinović, koji se nedavno razveo od kreatorke Meline, gostujući svojevremeno u jednoj emisiji ispričao je kako su mu brojne nekadašnje ljubavi bile tragične. Žene koje je voleo njega, objašnjava, nisu htele, a to mu je i prilično teško padalo.

- Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo, nisu mene htele. Šta ću, a ja kefao za njima. Patio k'o konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi... - pričao je on voditeljki u emisiji „Balkanskom ulicom", a potom dodao da „one koje ga jesu htele nije primećivao, jer kada se zaljubi, ima oči samo za tu jednu, koja za njega i ne mari".  

Haris Džinović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom, ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo, desno, tako sam ja upravio nekoga. Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena - objasnio je onda on, koji je u jednom momentu priznao i da nekad uz koju pesmu i te kako zna da pusti suzu.

„Po 300 kilometara vozim i plačem!"

- Nekad me opali neka tuga, seta. Ili čujem slučajno ili ja namenski okrenem i onda znam, vozim po 300 kilometara i plačem - otkrio je bio Džinović, kog na koncertu nijedna njegova tako nije „pomerila". 

- Nije mi to... Uživao jesam i uživam u svojim koncertima i mene raduje svaki nastup i to je ono sigurno, ali sigurno sto procentno što me održava u životu i što me čini onako srećnim i što mi daje podsticaj i što mi daje energiju, što mi daje snagu, to je taj koncert, osećam se k'o riba u vodi.

Haris Džinović, ATAImages/ M.M.
 

Sa druge strane, kao mlađi, ispričao je u pomenutoj emisiji i kako nije bio problematičan - osim što je niz godina vozio bez dozvole. 

- Prvi put sam polagao sa 18 godina, pa onda sledeći put brzo negde u 19, ali to je bilo u par meseci, nije baš godinu dana razlike i tu sam odvalio na testovima i više nisam polagao do 37. godine; nije nikakav strah bio, nego neću ja da odgovaram na testove, 860 testova je bilo, među kojima je bilo takvih testova, koliko čobana treba stado od 150 ovaca, koliko čobana stado od 300 ovaca i koliko čobana stado od 450 ovaca. Šta me briga koliko je ovaca, niti ja to mogu išta da uradim kad vozim - izjavio je tada, pa otkrio šta bi radio ukoliko bi ga zaustavila policija. 

„On me je odveo na polaganje!"

- Lagao sam, vozačka mi je kod kuće, zaboravio, oprana u veš mašini, suši se, sve dok me jedan policajac nije provalio i kaže: „Hajde ti da položiš vozački", reko': „Imam ja vozačku". „Ma nemaš", kaže. „Ma imam, majke mi". „Ma nemaš, majke mi, hajde polaži". Onda me je on odveo tamo gde se polažu ti testovi u nekoj školi, a ova vožnja, naravno, znamo gde je i tu sam položio te testove nekako, ali vozio sam da mi nije bila potrebno, čak ni proveravanje vožnje - tvrdio je pevač. 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike